CahitED isimli üyenin son içerikleri

1. CahitED

Instagram Yardım İnsta Hesabım Patladı

Insagram hesabıma tam olarak bende noldu anlayamadım bi gün ig de geziyodum ve karşıma birden logout geldi şuan güvenlik amacıyla askıya alındı vs. dedi arkadaşlardan yardım alma var onu yaptım ama şuan direk bana eposta atmıyolar şifre sıfırlama epostası almayı denediğimde.Ai a sordum bikaç gün...
  2. CahitED

War Thunder Bağlantı Promosyonu

Arkadaşlar http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_234974179 ile kayıt olursanız 50 altın kartal bonus ile oyuna başlıyorsunuz kullanmak isteyen varsa kullanabilir
  3. CahitED

Öneri 3500 TL Bandında Laptop Çantası Önerisi

banada öyle geldi bide teknosaya vs. gidip bakıcam güzel bişey bulursam internetten alırım
  4. CahitED

https://www.akakce.com/laptop-cantasi/en-ucuz-asus-rog-bp1800-18-laptop-sirt-cantasi-fiyati,1007589698.html bu nasıl
  5. CahitED

18 inç laptopum için laptop çantası arıyorum bütçem 3500tl ama küçük esnemeler olabilir +olarak mouse bölmesi kesinlikle olmalı klavye ve kulaklık bölmesi olursa daha iyi olur
  6. CahitED

Ram mi Yukseltilmeli İslemci mi?

ram yap bence artk 16ram ucu ucuna yetiyor hatta yetmiyor sadece dual channel olması bile fps arttırıyor ramde
  7. CahitED

Cs2 Medal Kayıt Bozuluyor

Bende tam sorunu anlamadım ama son kayıt süresini azaltabilirsiniz ramden dolayı bozuluyodur belki ama çalışacağını sanmam yine de bi deneyin
  8. CahitED

Cs2 Medal Kayıt Bozuluyor

steelseries de kullanabilirsin
  9. CahitED

Yardım Bf6 Packet Loss Sorunu

Sağolun gıbırnet kullanıyorum ama ayrıca bu sorun istikrarsız oluo bi oyun yağ gibi akıyo bi packet lossdan oynanmıyo kablolarımızda türktelekom modeminden çıkan kablo 1gigabet desteği olan modem ve benim internetim 100mb paketi 1784898259 gıbırnet
  10. CahitED

Yardım Bf6 Packet Loss Sorunu

Arkadaşlar bf6 oynarken çok fazla packet loss alıyorum bazen oyunu oynattırmayacak derecede oluyor bf6 dışında ea oyunları dahil tüm oyunlar akıyor ama bf6 yı bi çözemedim bu genel bi sorun mu yoksa bana mı özel
  11. CahitED

❌İndirim Bitti! Asus Rog Pg32ucdm3 OLED Monitör 67 Bin TL

bu indirimi bekliyodum borç vercek var mı hemen geri öderim bi ara
  12. CahitED

Pubg Tavsiye Kodu Etkinliği

Arkadaşlar tavsiye kodu için etkinlik var son 14 günde hesap açtıysanız veya 27 günden fazla süreden sonra oyuna döndüyseniz kullanabiliyosunuz : 12760-91884 600 G-COİN veriyor
  13. CahitED

Klavye,Mouse,Kulaklık Seçimlerim Nasıl

attack shark x3 pro ve attack shark x820 ultra aldım
  14. CahitED

Öneri Akım Korumalı Priz Önerisi

Belli bir bütçem yok laptop için alıcam aşırı pahalı bişey olmasın
Geri