KINGSTON EXODIA DATATRAVELER USB 3.2 FLASH BELLEK DTX bunu alabilirsiniz bne şuan içine linux kurulu şekilde kullanıyorum tasarım ve hızı iyi fiyatıda ortalama isterseniz linkte atarım
Beyler ben easybdc yuklemistim sonra kaldirmak icin cmd den o boot yerini silmistim ama easybdc yerine windowsunkini. suan windowsa giremiyom usbden linux kurmustum ordan pc yi acip baktim c diski e diski falan hep duruyo sadece boot yerinden giremiyom
Beyler usb me linux kurdum ona kullanmak istiyorum ama ASUSTeK Computer INC. P8H61-M LX f8 tuşuna bastığımda _ gelip yanıp sönüyor entere bastığımda direk windows açılıyor.Tüm F tuşlarını del i vs. denedim ama bişey çıkmıyor onun dışında bide del tuşuna ardarda basınca ekran siyah oluyor...
geç kalmamışsın bence.bendede tel var ama bende ilk önce ağzıma değişik bi metal takıldı her gün onu 1cm daha genişlettiler falan.ama bende tel son pürüzleri asimetriklikleri vs. düzeltmek için kullanılıyor sendede az bi gerilik varsa bence telde işe yarayabilir ama emin değilim