Caitlami isimli üyenin son içerikleri

1. Caitlami

16 Yaş İçin Başlangıç Motoru Önerisi

Kanka kesin kroniği diyebileceğimiz pek bir şey yok ama vites göstergeleri yanlış gösteriyordu bazen mesela , gibi gibi bir şeyler çıkabilir illa ama bu her markada oluyor kesinlikle sadece bu çinli markalarda daha olası. 1789753586 Motorla biraz uğraşırsan tipini toplarsın benim arkadaş 0 aldı...
  2. Caitlami

16 Yaş İçin Başlangıç Motoru Önerisi

Drift l al düş kır sök tak değişirsin sonra 1789740745 Ben 16 yaşındayken aynı şekil araştırıyordum en son scooter aldık 125lik öyle denk geldi herkes drifte sallıyordu hiç sıcak bakmıyordum o yüzden ama sana demiyorum ki çok sağlam motor ,parçası trendyolda bile var al bin paşa paşa kroniği...
  3. Caitlami

İpad 11 ,Universal Kalem İçin Dokunmatik Algılamayan Eldiven.

Çakma kalem alma durumunda kaldım.Tablete yazı yazarken dokunmatik algılamaması için serçe ve yüzük parmağını kapatan eldivene ihtiyacım var fakat hepsinin yorumunda dokunmatiği engellemediği yazıyor.Düzgün bir eldiven bilen ,kullanan varsa önerileri bekliyorum.
  4. Caitlami

Üni İçin İpad Almalı Mıyım?

Hocam dün ipad 11 aldım maalesef
  5. Caitlami

Anladım tavsiyeniz için teşekkür ederim ben de yeni neslini düşünüyorum aslında ama dönem yarısında vs gelse geçmek zor olur şöyle düşündüm şimdi 2.el alıp yeni nesli çıkınca 0 alsam nasıl olur hem çok zarar etmemiş olurum.
  6. Caitlami

kasımda ne olur 1788264379 Mekatronik Mühendisliği okuyorum derslerde not tutmak için alacağım genelde hocalar pdf üzerinden işliyor zaten. 1788264402 artık defter kalem taşımak yordu ya
  7. Caitlami

2 yıldır defter kalem uğraşıyorum artık dersler de zorlaştı haliyle döneme direkt tabletle mi başlasam diye düşündüm. 1788264089 2.elleri inceledim biraz ortalama temizlerin fiyatı 17 falan kocaelide oturuyorum.
  8. Caitlami

Normalde 12.nesili beklemeyi planlıyordum ama şuan arada kaldım 11.nesil almalı mıyım acaba düşünceleriniz nelerdir diğer markaları düşünmüyorum telefonum da apple , şuan pek indirimde bulamadım a16 ipad.
  9. Caitlami

🔥İndirim Gıgabyte Am5 Atx X870 Aorus Elıte Wıfı7 Ice Anakart 13.499tl(Amazon 6-9 Taksit)

Çok iyi fiyat geçenlerde bi arkadaş taksitle 19 a almıştı aynı kartı pahalı dediğimde linç yedim
  10. Caitlami

Çözüldü✓ 3 Bin TL Beyaz Mouse Önerisi

Hocam mavi var ben de kozmetik bir sıkıntı çıkarmadı 5 aydır falan kullanıyorum scroll olarak sanırım korkunuz optik olmaması ben de takıyordum onu ilk karar verme sürecinde, leviathan v4 ile vs arasında kalmıştım araştırdım ömrü çok uzun dediklerine göre zaten, o nedenle bir sıkıntı...
  11. Caitlami

Çözüldü✓ 3 Bin TL Beyaz Mouse Önerisi

Ben kullanıyorum bu mouseyi çok memnunum varsa bir sorun sorabilirsin alacaksan ultimate almaya calıs. 1788177254 Bende ki ultimate
  12. Caitlami

Valorant Hesap İsteği

Epostadan dönüş yaptığında sana hesabın hakkında 15-20 civarı soru soruyorlar ilk aldığın skin ,hesabı açtığındaki aktif etkinlik vsvs. bunları cevapladığında genelde riot fazla uğraştırmıyor, tabii ki hesap seninse. Esporla skin ne alaka çözemedim aç hesap oyna ranked.
  13. Caitlami

X870e Aorus Elite Wıfı7 Ice Anakart İyi Midir?

2 hafta önce anakart gaming gecesinde 14 liraydı siyahı
  14. Caitlami

Xaser Sıvı Soğutma Braketi Nasıl Bulurum

ben bulamamıştım o şekil bir şey
  15. Caitlami

Xaser Sıvı Soğutma Braketi Nasıl Bulurum

Aynı sorunu ben de yaşadım 3 gün evi aradım buldum mutlaka çıkıyor kutudan. 1787852681 braket için de sahibinden ilanlarına yazıyordum sadece amd braketini satma şansınız var mı diye ama buldum sonra başka bir yöntem bilmiyorum.
Geri