öyle olmasını umuyoruz ama ürünleri aldıktan sonra faturayı düşük gösterme olayından dolayı gümrükte tek tek inceleme var diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum fakat çok can sıkıcı..
Çeviri o şekilde yapmış orda anlatılmak istenen, gönderi hizmetlerinin ne zaman normale döneceği belli olmadığı için yapılacak resmi duyurulara bağlıdır demek diye düşünüyorum.
Sitede yukarıda kayar yazı şeklinde eklemişler
Shenzen duyuru geçmiş arkadaşlar sitede, paylaşıyorum.
Lojistik Taşıyıcılarından Duyuru: Gümrük politikalarının etkisi nedeniyle, Türkiye'ye yapılan tüm düzenli ekspres teslimat hizmetleri şu anda askıya alınmıştır. Sadece ekspres teslimat hizmetleri sağlanmaktadır. Transit halindeki paketler...
katılıyorum üstelik kargoya verilenlerin ürünlerinin iade olmayacağı söylendi yani bu nasıl bir adaletsizlik anlamıyorum istanbul dışındaki birisi randevulu teslimat oluşturamadığı için bu olaydan yararlanamıyor :D
Her sene ortalama 1000 saat üzeri oynuyorum ve hep elite divisiondayım, kesinlikle bu sene hile sayısı çok daha fazla özellikle weekend league oynanmaz durumda geçen hafta 10 galibiyet 5 mağlubiyetim var 4ünde hile geldi bu hafta 9 galibiyet 5 mağlubiyetim var 5ide hile kalan son maçı oynamaya...