cakalmaho isimli üyenin son içerikleri

1. cakalmaho

Baldurs Gate 3 Oynanabilir Keyifli Bir Oyun Mu?

Hamle süresi yok, istediğin kadar düşünebilirsin.
  2. cakalmaho

Humble Choice tavsiye eder misiniz?

Humble Bundle abonesi olan var mı? Her ay oyunlar veriyor. Tavsiye eder misiniz, değer mi parasına?
  3. cakalmaho

Steam neden bütün durmadan bütün destek taleplerimi kapatıyor

İade ile alakalı destek talepleri mi?
  4. cakalmaho

Bana hikayeli oyun önerisi lazım

Mount and Blade güzel seçim ama hikayeli oyun deyince aklıma pek M&B gelmez. O oyunda hikayeyi sen kendin yazıyorsun. Sandbox bir dünyası var.
  5. cakalmaho

Red Dead Redemption 2 vs Cyberpunk 2077

Karşılaştırmak zor ikisi de güzel oyunlar. Ben olsam hazır indirimdeyken Cyberpunk 2077 alırdım. Beklemeye lüzum yok. Hem oyun Türkçe geliyor, indir ve başla direkt.
  6. cakalmaho

Zaman ayırdığınız oyunlar neler?

Ben oyun süremin büyük çoğunluğunu rastgele insanlarla oynadım. Şart değil. Tabi ki oynayacak arkadaşın varsa her oyunda olduğu gibi daha güzel olur.
  7. cakalmaho

Zaman ayırdığınız oyunlar neler?

Bu aralar hikayeli oyun giresim gelmiyor. Helldivers ile Starship Troopers Extermination oynuyorum. Helldivers'ta bin saati geçtim, Starship Troopers'a da bir 500 saati gömerim gibi duruyor.
  8. cakalmaho

Baldur's Gate 3 uzun diyolagları ve yazıları olan bir oyun. Önce onu söyleyeyim, kimisi uzun yazılardan sıkılabilir. Hikaye ağırlıklı olduğu için hikayesi, dünyası sararsa sonuna kadar acaba ne olacak diye ilerlersin. Hatta hikaye boyunca aldığın kararlara göre olaylar değiştiği için bitirdikten...
  9. cakalmaho

Tabi ki oynanır. 300 saat oynadım. Bir ara fırsat bulunca tekrar oynayacağım. Kesinlikle deneyin.
  10. cakalmaho

Helldivers Steam Grubu

Vardır oynayan, az olduğunu sanmıyorum. Sadece ses vermiyorlar :D
  11. cakalmaho

Helldivers Steam Grubu

Malum bu oyunda fazla Türk'e denk gelmiyoruz. Genelde yabancılarla oynuyoruz. Bu yüzden Steam'de Helldivers oynayanlar için grubumuz var. Grubun linkini buraya bırakıyorum. İyi forumlar.
  12. cakalmaho

600 TL Bütçe Oyun Tavsiye

o listeden dying light 2 güzel akar bence. sadece ana hikaye oynasan 20 saat oynarsın.
  13. cakalmaho

Bilgisayar oyun önerisi

Resident Evil oyna.
Geri