caKaska isimli üyenin son içerikleri

1. C

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Yani haklısın ama şöyle bir durum var ben geçimimi bu işten sağlıyorum ve bu ay da zor durumdaydım bana bu indirimler ilaç gibi geldi. Dediğin gibi burada önemli olan piyasayı öldürmemek, bazısı 50 bin yazarken bazıları 25 bin yazıyor bu şekilde olmamalı. Bu arada bende toplam 3 tane aldım bir...
  2. C

Geldi ramlar 4 tane almıştım 32gb ddr4 olan iptal edildi bunlar geldi :)
  3. C

Siparişiniz onaylandı diyordu sonra onay bekliyor a düşmüştü şimdi tekrar onaylandı yazıyor gelme ihtimali var mı sizce
  4. C

Çözüldü✓ Masaüstü pcye Tv bağlama

Merhaba arkadaşlar sorun şu 32 inç 1080p çözünürlükte bir tv aldım bunu masaüstü pc ye hdmi kablosu ile bağladım aynı anda dvi kablosu ile 21.5 inçlik ana monitörümde bağlıydı tv den giriş olarak hdmi ı seçtim görüntü geldi ancak 5sn de bir git gel yapıyor arada bir beyaz karıncalanıp tekrar...
  5. C

Windows 10 açılırken "Unhandled exception in script" hatası

Merhaba, Bilgisayarıma dün format atıp sıfırdan temiz bir kurulum ile windows 10 home sürümünü kurdum. Orjinal lisans anahtarı ile etkinleştirdim ve gerekli birkaç program yükledim. Bugün bilgisayarımı yeniden açınca ekranıma bu şekilde bir hata mesajı geldi, bunu kapatınca bilgisayarı normal...
  6. C

Monitörün karıncalanma sorunu

Ekran kartında sorun olduğu kesin, kabloyu değiştikten sonra bu tarz bir sorun olmadı henüz ama ekran kartının kullanım değerleri hala aynı :) 1629670351 Yoo buradayım :)
  7. C

Yardım Monster Aryond A32 Güç tuşu bulunuyor mu?

bu tarz bir kırmızı tuş yok sorunu çözdüm ama joyistik tuşuna basılı tutunca kapanıyormuş :)
  8. C

Arkadaki joyistik onunla menude geziyoruz da o alttaki kırmızı tuşdan yok bu a27 nin resmimi ?
  9. C

Monster aryond a32 monitöre sahibim ve bilgisayarı kullanmadığım zamanlarda bilgisayar açıkken monitörü kapatmak istiyorum odada çok fazla ışık yapıyor monitörün üstünde fiziksel bir güç tuşu bulamadım.
  10. C

Monster Aryond A32 V1.1 Nasıl ?

Bende aldım kullanıyorum sorun göremedim güzel kaliteli bir monitör fiyatını hak ediyor ancak bir sorum var bu monitörün güç tuşu bulunmuyor mu? üstünde göremedim ekranıda sürekli açık bırakmak istemiyorum :)
  11. C

Çözüldü✓ Monitörün karıncalanma sorunu YARDIM

çözümü geçici olarak buldum diyebilirim. Bağlantı kablosunu değiştirdim sorun çözüldü ancak ekran kartındaki yüksek ve dalgalı kullanım sorunu devam ediyor. Hatta şuan Monster a32 aldım 2k çözünürlükte 1 saat dizi izledikten sonra ekran gitti sanırım ekran kartında sorun var 1 aya yeni pcye...
  12. C

Çözüldü✓ 5000 ₺ bütçeye i3 4150 sisteme ekran kartı önerisi istiyorum

Yolun uzun bu zorlu yolda başarılar dilerim.
  13. C

Güzel bir kart evet, Ancak şuanki sistemim ile çalışırmı asıl soru o :) Sanırım vazgeçiyorum 1-2 Ay daha bekleyebilirim... 1606674547 Öneri için sağol Kıskanılacak bir durum değil ufak bir araştırmayla sende sahip olabilirsin ;)
  14. C

5K Ekran kartı için bütçem kasa için 10K bir 5K da monitör için diyelim, Şuan ilk aşamada max 5K lık bir ekran kartı 1-2 aya 10k lık sistem Aslında 1-2 Ay bekleyebilirim daha sağlıklı olur sanırım.
Geri