cakil isimli üyenin son içerikleri

1. C

ACİL YARDIM: LG UltraGear 24GS60F-B vs MSI MAG 256F

çok teşekkürler yanıtınız için
  2. C

ACİL YARDIM: LG UltraGear 24GS60F-B vs MSI MAG 256F

İkisinden birini alacağım bir türlü karar veremiyorum. CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. LG'nin fiyatı daha cazip geliyor o yüzden kararsız kalıyorum. Acil yardım Hangisini önerirsiniz?
  3. C

❌İndirim Bitti! VATAN YENİ SİSTEMLER

online için yeni sistemyüklerler mi?
  4. C

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Başladı

Bütçem 20k civarı. Oyun oynamak için hazır sistem ve monitör almak istiyorum. Daha önceden oyuncu laptopum vardı ancak bozuldu yani anlayacağınız toplama bilgisayar konusunda yeterli bilgiye sahip değilim hala araştırıp öğrenmeye çalışıyorum. Sizlere sormak istediğim birkaç nokta var. 1. Örneğin...
  5. C

Acil Yardım Hazır Sistem ve Monitör hakkında

Merhabalar 28-29 kasım vatan bilgisayar indirimlerini beklemekteyim. Bütçem 20k civarı. Oyun oynamak için hazır sistem ve monitör almak istiyorum. Daha önceden oyuncu laptopum vardı ancak bozuldu yani anlayacağınız toplama bilgisayar konusunda yeterli bilgiye sahip değilim hala araştırıp...
  6. C

35k oyun oynamak için bilgisayar toplama

Black friday indirimlerine özel sadece oyun oynamak amaçlı klavye ve mouse gerek yok ama monitör, sistem, kasa dahil max. 35 k TL olacak şekilde bir bilgisayar toplamak istiyorum. İlk kez bilgisayar topluyorum daha önce laptop kullanıyordum bilgisayar özelliklerinden kendi başıma bütün uygun...
Geri