cakir0.1 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Anakartım da sorun var

Şu an işteyim
  2. C

Anakartım da sorun var

Kral yine sorun var 1755636409 1755636430
  3. C

Anakartım da sorun var

Evet kurmadan çalışmıyor Bluetooth
  4. C

Anakartım da sorun var

Bilmiyorum bi anda gitti o da Bluetooth da gitti şu an işte format attım
  5. C

Anakartım da sorun var

Hocam valla son 1 haftamı zindan etti valo da cs de etmediğim küfürü pc ye ettim anlamadığım nokta ışıkları boşver değişirim sisteme ne oluyo 1755632202 :)
  6. C

Anakartım da sorun var

Tamamdır 1755631949 Yine sorun yaşarsam kırayım mı ?
  7. C

Anakartım da sorun var

Bios dan format atıcam usb flaş bellek ile 1755631731 Hala kalırmı
  8. C

Anakartım da sorun var

Hocam armory crate bağla seçeneği var bende öyle kullanıyordum 2 gün önce dediğiniz gibi yaptım yine aynısını yapıyordu 1755631632 Bluetooth wifi niye gitti **
  9. C

Anakartım da sorun var

evet tüm ışıkları armory den kontrol ediyorum l connect olmaz ise armory bağlanmıyor lianli fanlar ama l connect i görevi sonlandır yapıyorum ama hala devam ediyor 1755631231 Hocam Allah belamı versin kırıcam yada satıcam wifi Bluetooth gitti son kez format atıcam canıma tak etti lütfen...
  10. C

Anakartım da sorun var

hocam lütfern
  11. C

Anakartım da sorun var

12. C

Anakartım da sorun var

Tamam 1755629493 kral burası mı bu arada burdan geç düşüyor mesajlar instagrramdan eklesen daha iyi olur video atarım sorun için cakiryusuftaha lütfen
  13. C

Anakartım da sorun var

hocam yine aynı sorun baş gösterdi :) kırcam yeminle 1755624970 yine başladı ama bu sefer oyundayken ditroid oynarken yapıyor
  14. C

Anakartım da sorun var

Hocam sorunun kaynağını buldum dün format attıktan sonra bende lianli fanlar vat onların kontrolcüsünü indirip kurdum ve yine yaptı kısaca sorun l-connect 3 aklınızda olsun
  15. C

Yardım Asus rog strix B550-F wıfı anakartımın bluetooth' u çalışmıyor

Kral dediğin gibi yaptın yine de düzelmedi
Geri