Cakirbedirhan isimli üyenin son içerikleri

1. C

45k sadece kasa tavsiyesi

OOO güzel ben İstanbukda ikamet ediyorum hocam giderim Üsküdara hiç sorun değil.burdan gidip direkt alabilir,soğutu ve windows muhabbetini de halledebiliriz bi ihtimalle bence yardımcı da olurlar Çok teşekkür ederim hocam çok sağ olun gerçekten 1730511686 İyi geceler hocam teşekkürler her şey...
  2. C

Hocam son bi soru gamegarajın internet sitesinden mi siparişi vereceğim yoksa onun da mağazası falan var mıdır ?
  3. C

anlaşıldı hocam tamamdır O zaman ben sabahtan bu işi iptal edeyim.Sonra 4070 li kasayı alayım en iyisi Valla çok sağ olun bu saatte yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim. İtopya genel olarak pahalı sanırım hocam geçiriyor yani hangi parçayı alırsan al 3 5 demeden geçiriyor Siz o yüzden...
  4. C

hocam windows olmadan bilgisayarın BİOS a girip mi kod atıyoruz? Bi de kod ile atarsak cihazın parçaları sorun yaşar mı ? yanma falan olur mu ? 1730510304 heee şimdi anladım. Sizin attığınız fotoğraftaki özellikleri ben ordan seçeceğim sonra o siteden sipariş mi vereceğim?
  5. C

hocam sizin bu attığınız 39 bin TL olan kasa dimi orda özellikleri de kendimiz özelleştirebiliyoruz sanırsam.arttırıp azaltabiliyoruz.
  6. C

valla geçirmiş olabilirler hocam adam yalapşap iş yaptı zaten ben de hiç sevmem hızlı olan hızlı biten işleri o yüzden buraya yazdım size danışayım dedim.
  7. C

İtopyadan aldım ama yoğunluk olduğu için Haftaya perşembeye kadar sistem kurulacakmış yani şu an öyle kutular duruyo ama parayı çektiler :D.Açılım olduğunu sanmıyorum yani Haftaya Perşembe sistemi teslim alacağım.
  8. C

Hocam benim bütçe 45k ama monitorle 52 k ise gene iyi kasa ortalama 45 k ya falan denk geliyor bi de ben ne yapacağımı da pek bilmiyorum açıkçası, bunları gidip bi mağazadan isteyeceğim ve onlar toplayacak mı,Bir de Windows işi var acaba aynı fiyata mı denk geliyor Hazır sistem olmadığında...
  9. C

Arkadaşlar Merhaba, 40-45k arası bi oyuncu kasası bakıyorum Ben çok bilgisayardan anlamam herkes gibi alınabilecek başım ağrımayacak güzel oyunları da kaldırabilecek bi kasa istiyorum bu kasaya da 40-45k para harcayacağım en iyi seçenek nedir sizce? Bilindik bi Bilgisayar Mağazasından şu kasayı...
Geri