Cakrash isimli üyenin son içerikleri

1. C

Çift hat kullanmak ne kadar mantıklı?

tek eksisi diyebileceğim kısım mesela hat 1 mobil veri açık hat 2 den arama alınca otomatik hat 1 mobil veriyi kapatıyor o da öyle pek olmuyor her ay 2 tkü ödüyorsun ekstra bir de kullanmadığım hat Turkcell arada 20gbyi 200tlye sarıyor 6 ayda bir aldığım için
  2. C

reklamla alakalı bir durum yok maksat yakınlar alışsın diye yeni numaraya kampanyalar genelde sitelerde hesap başı kullanılan kuponlar getir, migros ilk sipariş vs.
  3. C

netgsm e geçecektim hattım benim üzerime değildi transfer için neredeyse aynı parayı istiyorlardı sıfır dan aldım
  4. C

2 hat kullanıyorum birinden aramaları aldım diğerinden aradım alışana kadar ilk başta işlettim eğlenceliydi tel no isteyen kampanyalarla hat parasının fazlasını çıkarttım
  5. C

ASUS ROG STRIX 5070Ti 72.874 TL

Sıcaklık bu kadar önemliyse 45kya çek en düşüğünü 10kya da mobil klima al 55kya hem sistem hem kendin serinle
  6. C

🔥İndirim XPRİME OYUNCU KOLTUKLARI İNDİRİMDEYKEN ALINIR MI?

kullanan biri olarak hayatımda böyle rezil koltuk görmedim tahta koltuğa yastık koysam daha çok rahat ederdim kolçaklar bağımsızlığını ilan etti koltuk deli dehşet gıcırdıyor bazen düşüp eski yüksekliğine geri dönüyor vidası düştü metali batıyor bunlar alalı 1 ay olmadan olmaya başladı kargo...
  7. C

İ9 9900K RTX 5070Ti besler mi?

Ram 10k kendi ramini anakartını sat ekle biraz daha onu alacağına
  8. C

İ9 9900K RTX 5070Ti besler mi?

10kya onu alacağına yeni nesil anakart işlemciye geçiş yap 1775828740 245kf + anakart 10kya bulunuyor sahibindende
  9. C

9060xt 16gb vs 5060ti 16gb

5060 ti olanı al 60 a çıkarsan 5070 li vardı onu alabilirsin
  10. C

Gigabayt RX9070 Alınır’Mı

Pulse 9070 daha ucuz şu an 2. Elde gigabyte 9070 furmark sonucu istemiştim sıcaklıkları görmek için hotspotu biraz sıcaktı 1 haftalık ürüne göre
  11. C

Max 30k bütçe ile alınabilecek ekran kartı

O kadar baktım sadece bu var gibi duruyor yakın zamanda kampanya vs. Olur mu? https://amzn.eu/d/09NPcEMp
  12. C

🔥İndirim ASRock Radeon RX 9070 XT 34.674 TL 6 TAKSİT AMAZON SATICILI

1000tllik ürüne peşin fiyata 9 ay taksit yapıp buna yapmamışlar yakın zamanda bir indirim gelse 9 ay peşin fiyata taksitle çeksem
  13. C

Bu Fiyatlar Ne Olacak 7800X3D 1 Günde Uçtu??

o öyle yaptıkça düşmesini beklemesin :D
  14. C

Bu Fiyatlar Ne Olacak 7800X3D 1 Günde Uçtu??

çok basit bir çözümü var kimse almazsa fiyatını düşürürler artacak diye panik yapıp alırsanız daha da çıkarırlar
Geri