Cakrash isimli üyenin son içerikleri

1. C

9070 xt nin yanina islemci

2k 500hz alcaksa bile fazlasıyla yeter 9700x ile 2k da arkadaşın verdiği 4060 ile cs2 de 500-600 fps alıyordum
  2. C

Mekanik Klavye Tamiri Yapan Yerler

Lehim bilen herhangi biri yapabilir
  3. C

Bu takas teklifi iyi mi??

takasta ssdleri de değiştirin .d
  4. C

o zaman yapılır gibi
  5. C

performansı çok daha düşük olacak laptop mecburiyettir masada sabit kalacaksa alınmamalı
  6. C

Unlost eco 46k alınır mı

9070 xtliler çok uçuk 5070 liyi alıp ekran kartını 9070 xt ile takaslayabilirsin ama
  7. C

Unlost eco 46k alınır mı

vatandan 5070 liyi al geç en f/p o şu an
  8. C

Arctis Nova 5 vs Nova 7 Gen 2

nova pro nun ses kalitesi daha iyi docku var nova 7 gibi 2 cihazda aynı anda kullanılabiliyor batarya mevzusundan dolayı şarjım kaç şarjım bitecek mi derdi de yok anc yi kapatmayı unutma hışırtı sesine sebep oluyor mikrofondan ses sekme mevzusunu da kapat
  9. C

Arctis Nova 5 vs Nova 7 Gen 2

geçen 2. elde nova pro wireless ı 6kya aldım bunlara bu para verilmez kazık daha iyi alternatifler vardır
  10. C

55-60k aralığında 0 ve 2. el kasa dizmek istiyorum

sıfır olarak vatanda rtx 5070 li var 2. elde rx 9070 xt li var
  11. C

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

harbi böyle ahlaksızlık olmaz ya
  12. C

3 lü prize 3 lü priz

o zaman şu tarz bir şey nasıl olur philips in priz konusunda övüldüğünü görmüştüm https://www.akakce.com/akim-korumali-priz/en-ucuz-philips-spn7080wa-62-8-li-2-mt-kablo-fiyati,1919143278.html
  13. C

3 lü prize 3 lü priz

ben uzatma kablolarını 1 üçlüye laptop + şarj aleti + başka bir tane 3 lü ona da monitör kasa şu ana kadar sorun yaşamadım ama şöyle bir şey alsam daha mı sağlıklı olur https://www.akakce.com/akim-korumali-priz/en-ucuz-termal-akim-korumali-coklayici-3-usb-3-girisli-kup-fiyati,256786347.html...
  14. C

İlk defa ihtiyaç kredisi çekeceğim

Yeni müşteri çekmek için olabilir sigorta primine kendileri de kâr ekliyorlardır
  15. C

İlk defa ihtiyaç kredisi çekeceğim

Akbank'ın yeni hesaplara 12 ay 0 faiz 45k ihtiyaç kredisine başvurmayı düşünüyorum normalde işimi kredi kartıyla hallederdim ilk defa ihtiyaç kredisi çekeceğim dikkat etmem gereken neler 2583tl sigorta prim tutarı yazıyor o ne oluyor bilgi verebilirseniz sevinirim
Geri