Cakrash isimli üyenin son içerikleri

1. C

0 Msi 6900xt Alınır mı? ?

0 diye satılan rx 580 lerin falan da 0 olduğuna inanıyorsundur şimdi
  2. C

Cs2 Hilelerin Ban Yememesi

Agresif belli ede ede hile açıyorlar reportluyoruz ban yemiyorlar hepsini kontrol ettim 1 tanesi bile ban yememiş geçen arkadaş crackli mafia 4 indirirken onun hesabı patlattılar 6.5 dolarına çöküp hileyle kendilerini taşıtmışlar dünya sıralamasında ilk 5kya girdi ve ban yemedi aşırı agresif...
  3. C

Migros 2 Al 1 Money İade Bisküvi Kek Gofret ve Daha Fazlası

%50 değerli olduğu zaman müq oluyor ama
  4. C

MCHOSE V9 Turbo Türkiyeye kaç tl ye gelir sizce

oyy logitech astro a50 tarzı bir şey arıyordum ay sonuna kadar bu fiyatta kalırsa çekerim
  5. C

İkinciel 1tb M2 SSD Önerisi

aybaşı 2. elden pg dahil 3700tlye almıştım kingston bu işi iyi yapıyor
  6. C

En Güzel Kızlar Nasıl?

Donanım Arşivi kullanan
  7. C

🔥İndirim MSI 1tb M450 Gen4 Nvme M.2 2280 SSD 3400mb Okuma / 2400mb Yazma 6.599,00₺

2. elin nimetlerini kaçırıyorsunuz sıfırlar çok pahalı 5kya dramli diğerleri 4kya çok temiz bulunabiliyor
  8. C

Gaming Gen Tr Destek Dönüş Yapmıyor

Her yerden darlayınca dönüş yaptılar 5 günün sonunda 2 yıl birebir değişim garantili olmasına rağmen tamir edeceklerini söylediler :)
  9. C

🔥İndirim Asus Nakit İade Kampanyası 28.09 Tarihine Kadar

Asus rog gladius 3 almıştım zamanında onun cashbacki
  10. C

🔥İndirim Asus Nakit İade Kampanyası 28.09 Tarihine Kadar

Bana 4 ayda zar zor vermişlerdi tövbeliyim
  11. C

Gaming Gen Tr Destek Dönüş Yapmıyor

kasımda thermalright mjolnir vision 360 almıştım geçen hafta 1 fanı rulman sesi çıkararak çalışmayı durdurdu desteğe yazdım teknik mailine yönlendirdiler perşembe sabah yazmama rağmen hala dönüş alamadım daha önce problem yaşadığım da destek hallediyordu teknik mailine ilk defa yönlendirildim ne...
  12. C

Discord İçin En Güvenli Yol ??

Splitwire 1787053882 Ücretsiz olanlardan bahsediyordur
  13. C

20 GB Paketli Operatör Önerisi ?

netgsm de bile 20gb 431tl genel olarak bu fiyatta hepsi bana 6gb yetiyor 193tlye 6gb 500dk 50 sms ile idare ediyorum
  14. C

🔥İndirim Migros Çikolatalarda 2 Al 1 'i İade [15 - 16 Ağustos Migros Kampanyaları}

Şu kampanyalar cuma gününe denk gelse keşke
  15. C

Yardım 2k Bandında Kulaküstü Kulaklık Lazım

havit 2015 pro
Geri