Cakrash isimli üyenin son içerikleri

1. C

Bu Gerçekmi Dolandırıyolarmı Yoksa

Konuyu gördükten sonra keşfetime çıkması...
  2. C

Bu Gerçekmi Dolandırıyolarmı Yoksa

2. el olduğu için normal geldi
  3. C

Yardım 2tb M2 SSD Önerisi Lazım

Bence 2tb oyun oynayan için gereksiz bende 2 tane 2tb almıştım şimdi satıp 1tbye düşürücem
  4. C

kioxia pro dan daha iyi
  5. C

6. C

bu ssd fiyatlarının saçmalığı iyice arttı idare etmek için 1tb bir şey al daha iyi olur
  7. C

İkinci Elden Satılan Cihaz Sonrasında Oluşan Sorun

komple klavyeyi değiştirmeden tamir eden yerlerde var tuşlar arasında ki bağlantıyı düzeltip
  8. C

İkinci Elden Satılan Cihaz Sonrasında Oluşan Sorun

3 tuş için 4500tl istemiş hmm bence senden para koparmaya çalışıyor bir şey çıkmaz kargo kutusunu açarken video çekseymiş
  9. C

Yardım Xprime Koltuk Alınır mı

destek olarak da kötüler 3 haftada gıcırdamaya başladı kolçaklar bağımsızlığını ilan etti hiç rahat değil 2 saatte uyuşmaya başlıyor eksik parça gönderdiler yenilerinin gelmesini bekle vs. derken ürün defolu çıktı iade içinde kargo şubesine götürün dediler araç yok neyle taşıyıp götüreceğim o...
  10. C

Sessiz Vantilatör Önerisi

Yatakla aranda ki mesafeye göre o kadar fazla olmaz
  11. C

2000rpm de dönen mjolnir visionun sesini bastırıyor öyle söyleyeyim 1784546081 bilgisayar açılırken başta fanlar son hız çalışıyor onunla eşit 1. seviyesi
  12. C

Yardım Xprime Koltuk Alınır mı

alınmaz rezil ötesi kullanıyorum aldığım güne lanet ediyorum her gün
  13. C

bütçe çıkarsa bunu kullanıyorum 1. modunda bile iyi soğutuyor ama sesli https://www.n11.com/urun/kumtel-ktf-345-siyah-18-ayakli-vantilator-60-w-5-pervaneli-3-kademeli-132-cm-126129866?magaza=kumtelturkiye
  14. C

Sistem Sizce İyimi Biraz Kötü Dediler

23kya iyisinden 32gb ram alırsın işleri güçleri adam dürtmek
  15. C

Öneri 2tb SSD Önerisi Lazım

Konuyu görünce baktımda bu 2tb ssdlerin fiyatı ne böyle saçma derece de uçtu
Geri