Arkadaslar hayirli forumlar. Anneme telefon alacagim kendisi facebook twitter instagram whatsapp gibi uygulamalari kullaniyor, arada kelime oyunlari vb oynuyor. Butce max 20k kadin artik guzel bir telefon kullansin istiyorum hazir calisiyoruz onerileriniz benim icin cok onemli. Simdiden tesekkur...
Arkadaslar merhaba, kardesim lisans bitirme tezi yazacak onun icin bir laptop almak istiyorum. Max butce 24K TL, onerileriniz benim icin cok onemli. Tez yazacak fakat spoti de acar arada oyun da oynar guzel tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar hepinize iyi yıllar diliyorum. Corsair Void RGB Elite Wireless kulaklığım var, önceden kulak içi kullanıyordum bunu deneyeyim dedim fakat sıkıldım ve kafama ağır gelmeye başladı. Kulak içi kulaklık önerebilirseniz sevinirim, gaming için kullanacağım.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşşekkür ederim. Kule tipi soğutucu alma kararı verdim dediğiniz gibi stok fan hiç yardımcı olmuyor bu konuda. Onun dışında idareten bilgisayarı kullanırken öndeki camı çıkarttım, bayağı bir etkisi oldu.
Arkadaşlar hayırlı geceler, yeni Ryzen 5 5600 ve RTX 4060ti aldım ve işlemci fanı AMD'nin stok fanı. Oyun içi sıcaklıklarım 87-88 dereceyi görüyor sizce bu normal mi? Önerilere açığım, daha iyi bir fan alabilirim.
Arkadaslar hayirli forumlar. Sistemime bir ekran karti almak istiyorum, fiyati ucuk olmazsa cok sevinirim zaten calisiyorum ve gunde 2-3 saat sadece CS2, Valorant, R6 gibi FPS oyunlari oynuyorum. Sistem ozelliklerim asagidaki gibidir:
- Anakart: MSI B450 Gaming Plus MAX (4133MHz OC) ATX
-...
Hocam olabildigince ertelememeye calisin. Benim de agrim coktu hatta ilk burktugumda cat sesi de gelmisti kirildi sanmistim cunku cok fena canim yandi birkac gun ama baglarim kopmus agriniz da muhtemelen bu sebeptendir ama tabii ki doktor degilim tamamen tahmin ediyorum.
Hocam 11-12 yaslarimda burkmustum kotu bir sekilde o zaman ayaktaki esnek baglar kopmustu ve baya uzun bir surede iyilesmisti ama burkulan ayagim yer edindi yani yolda yururken bile ayagimi burkup 1 haftadan fazla sure yattigimi bilirim cok fena sisiyordu. Size de cok gecmis olsun bu arada...
Ben de sinerjiden ekran kartı alacaktım bu olayı görünce bi düşündürdü. Şans işi elbet ama sanırım biraz fazla para verip yerinden almak en mantıklısı.