Hocam bende aynen sana katılıyorum maaş konusunda. tanıdık vasıtasıyla fabrikaya girsen yaklaşık 45 - 50 k maaş + yan haklarla başlayabileceğin yerler var. tabii ki bir mühendis kadar rahat çalışamazsın bir işçisin sonuçta. uçak motor nispeten güzel ama bu bölümde ileriki dönemde bugünkü kadar...
Tamamdır çok teşekkür ederim. malum sıra bulunmuyor nüfus müdürlüklerinde en yakın tarihe almıştım randevu kurstanda aramadılar sertifika için o yüzden sordum.
E devlete girdiğimde sertifikamı görüyorum. biyometrik fotoğrafımda var. ehliyet başvurusu için yanımda neleri götürmem gerek ? nvi sitesine baktığımda sağlık raporu vs istiyor. bazıları sistemden gözüküyor gerek yok götürmene kimlik ve fotoğraf yeterli diyor.
Corsair HS65 surroudn kulaklıktan çıkan usb ses kartını çakınca kulaklık gözüküyor ancak mikrofon ve kulaklık çalışmıyor. normal jak girişini kulaklığa takınca kulaklık, mikrofona takınca mikrofon çalışıyor. Kısaca ses kartını takınca çalışmıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim ?
Knkm bende aldim bu bilgisayardan 9k ya itopya 1650 li sistem vardi alacaktim onu ama kacirdim malesef. Şuanda internetteki en uygun sistem bu kendin toplasan 300 lira ucuza toplarsin ben ugrasmak istemedim ilerde satarsin ekran kartini alirsin daha iyi bisey ayrica isini gorur bir sistem en...
Kurumsal fatura üzerinden itopyadan sistem alacaktım ödeme yapma kısmında ise reddedildi. 5000 tl limit varmis. Bunun nedeni nedir. Hafta sonu olduğu icin olabilirmi