merhabalar bugün machenike gx30 kulaklığım geldi ve kulandığım sırada arada bir cızırtı sesi geliyor sonra düzeliyor bassımı ayarlamamız gerekiyor yoksa...
dün gece hiçbir sorun yoktu bilgisayarı kapattım tekrar açtığımda mikrofonumun çalışmadığını gördüm aygıt yöneticisinden kaldırdım yine çözülmedi ses...
başlıktada belirttiğim gibi telefondan camo studioya bağlanıyorum webcam'ım olmadığı için discordda yine kamera açamıyorum uygulamasında görünüyor ama...
merhaba arkadaşlar oyunu silip yükledim ardından sürekli ping sorunu çıkıyor 7-8 olan ping sürekli 100-200 arası yükseliyor ve tekrar düşüyor 2 farklı...
fotoğaftada göründüğü gibi kalite olarak çok iyi görünmüyor dlss kapalıda baktım ama hala grafikler çok kötü görünüyor hafif bulanıklık var gibi saçlarına...
anladım teşekkürler peki ders kitaplarına nasıl bakıcam telefondaki uygulamasında var ama paralıymış galiba ve hangi konular soruluyor bunları nasıl öğreneceğim
Evet her sınav öncesi ücret yatırmak gerekiyor yoksa sınava giremiyorsun sınavlar haftasonu 2 gün içinde oluyor cumartesi sabahtan ve öğleden sonra Pazar...