hocam tüm ekipmanlar razer olunca ister istemez klavyemi de razer yapmak istiyorum synapse yazılımından dolayı siz ne tavsiye verirdiniz 3000 tl bütçeye...
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda razer kraken v3 pro alarak mouse, mousepad, kulaklık setini tamamladım fakat şuan sadece klavye kaldı. Elimde 3 senelik...
hocam güzel gözüküyor fakat yazılım konusunda falan nasıl acaba
1730791530
kulaklık ve mousem razer aslında razer almak istiyorum fakat green switch...
ben olsam dracula castle alırdım
valve cs2 de snap tap özelliğini yasakladı
kablosuz takıntın yoksa w75 de alınır sürekli kullanılacak olmasada daha fazla...
İki klavye arasında kaldım. Arada yaklaşık 700 TL civarı bir fiyat farkı var. Uzun yıllar klavye almak istemiyorum. Akko 5075bp dracula Castle ve Wraith W75...
Arkadaşlar merhaba, klavye alma sürecindeyim yaklaşık 4000 TL bütçem var. Özellikle sessiz bir switche sahip klavye istiyorum. Birkaç model arasında kaldım...
hocam 80 den 20 ye kadar kullanıyor arkadaş zaten 100 den 0 a kadar değil. Ayrıca ekran anlamında hiçbir fark yok. Düz 15 ile 15 plus arasındaki farka...
dostum iphone'de pil her zaman sorun ama 14 ile düzelttiler ayrıca androide göre kafa kafaya geliyor düşük mah olduğuna bakma yani ek olarak airpods da...