calmioss isimli üyenin son içerikleri

1. calmioss

Çözüldü✓ 2.5k klavye önerisi lazım

yarın kapıda diyor bakalım gelirse yazarım düşüncelerimi
  2. calmioss

hotswap olması içime sindirdi son 2 klavyemde hotswap değildi tam bi rezillik yaşadım bakalım bu idare eder bi süre beni herhalde
  3. calmioss

hocam iyi midir şimdi alcam ona göre 1774472826 aldım hocam
  4. calmioss

hocam yardımınız için teşekkürler ama 4 ay sonra bilgisayarla işim cok olmıycak ve suan bi klavyeye 2.5k vermek cok içime sinmiyor
  5. calmioss

Bunlardan hangisi daha iyidir hocam
  6. calmioss

2.5k bütçe ile ne gibi bi klavye alınabilir çok ses çıkartmayan genellikle fps oyunu oynayan biriyim çoğu kişi wrait w60 öneriyor piyasası nedir hiç bilmiyorum yardım edebilecek var mı %60 %75 okeydir
  7. calmioss

1k bütce ile mekanik klavye

suan temudan bedavaya aldıgım klavye vardı kardesım sol tarafta kı tusları bozdu 1k 1.2k butcem var ne alablırım fazla ses cıkarmayan (kırmızı olmasın) swıtch lı mumkunse hotswap olan bi klavye lazım ısık felan umrumda degıl kullanımı rahat olsun yeter
  8. calmioss

Tadlandırıcı lazım önerisi olan var mı

sporda cıtrulıne argının gıbı unflavored ürünleri kullanıyorum(gay değilim midem bulanıyo) nişasta tadı gelıyo damla tatlandırıcı alıcam önerisi olan varsa yazarsa sevinirim
  9. calmioss

Windows 10 update sorunu

reis hangisini kaldırcam
  10. calmioss

Windows 10 update sorunu

yükledim hala duruyo tekrar dene yapıyım mı
  11. calmioss

Windows 10 update sorunu

hiö bir şeyle oynamadım nasıl bozulabilir ki
  12. calmioss

Windows 10 update sorunu

bende 2 farklı sistemde kullandım o zamanın ortası ve suanın yuksek sıstemı var ama yok
  13. calmioss

Windows 10 update sorunu

w11 kullandım hıc memnun kalmadım sahsen gereksız fps kaybı ama boyle devam ederse gecerım
  14. calmioss

Windows 10 update sorunu

hoppa olmadı bak o
  15. calmioss

Windows 10 update sorunu

yok %9 a geldıgınde tekrar denenecek dıyor tekrar denıyo yıne %9 oluyo tamamlanamadı dıyıp acıyo pc yı
Geri