Campel isimli üyenin son içerikleri

1. C

Tamiri Mümkün Olmayan Monitör

Peki muadil ürün değişikliğine giderse ama dandik bir marka sunarlarsa ne yapmam lazım çünkü aynı özelliklerde dandik bir marka sunabilirler mi
  2. C

AMD Adrenaline Software Açılmıyor

ana karta takmışım :/(
  3. C

Tamiri Mümkün Olmayan Monitör

Herkese merhabalar, öncelikle konuyu yanlış açtıysam özür dilerim. 2 hafta önce Gigabyte G27F2 monitörüm bozuldu, Ebrar bilgisayar üzerinden teknik servise gönderildi cihaz. Bugün Ebrar bilgisayardan tarafıma "Merhaba Batur Bey, Ürününüz için yetkili servis tamiri mümkün olmadığı için...
  4. C

AMD Adrenaline Software Açılmıyor

İki gün önce ince hesapdan OEM yeni bir bilgisayar aldım ve aklımı kaçırmak üzereyim. 9060 XT Sapphire Nitro ekran kartım, Ryzen 5 7500x3D işlemcim ve Colorful B650 E Pro anakartım var. AMD Adrenalin Yazılımı açılmıyor. Ekran kartı sürücüsünü DDU kullanarak sildim ve en son sürümü yükledim ama...
  5. C

Rtx 4080 süper sistem tavsiyesi (Kasım kampanyaları)

Kesinlikle kaçırma rami yükselt aldıktan sonra indirimlerden her türlü yakalarsın. benim bütçem oralarda olsa ben alıcaktım.
  6. C

❌İndirim Bitti! MSI VGA GEFORCE RTX 4070 SUPER 12G İndirimm

Hocam 4070S yerine rx7800xt almak daha mantıklı olmaz mı üstelik iki kart da aynı performansı veriyor ya aralarında da devasa fiyat farkı var.
  7. C

6900 XT Ryzen 7 5700X sistem alınır mı?

2. El ekran kartı alsam mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabililirm
  8. C

sıfır ekran kartında mining muhabbetleri yok mu? Pek bilgim yok da aydınlatırsanız sevinirim.
  9. C

Önerebileceğiniz bu fiyatlarda varmı peki?
  10. C

Almak istediğim kasa bu ama 6900 XT sizce su zamanda alinacak bir kartmi? Genelde Deadlock, Dayz, Squad tarzi oyunlar oynuyorum.. Kasa linki
  11. C

Üye olurken bildirim için zorunlu e posta ve mail istenmesi.

Merhaba arkadaşlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama benim merak ettiğim bir şey var. Sephoranın uygulamasından üye olurken benden sadece "haberleri nasıl almak istersin" kısmındaki sms ve e posta butonlarının zorunlu olduğunu gördüm. Yani ikisinden birini seçmeden üye yapmıyor. Bu yasak...
Geri