Can066 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Kafayı yemek üzereyim yardım

valla bilmiyorum yardımcı olmaya calısıyorlar ama eski amazon yok lafına katılıyorum birde asus anakartlarda bandrol yok yokda bu nedir arkadaş bu nasıl olabılıyo kapalı kutuda mantıgım ermiyo küçücük ama merak ettırıyo kım acmıs nasıl olmus acılmadan olma ıhtimalini olsa amennada işte...
  2. C

şu işlemci ve anakarta ne yapacağım belli olsa sistemi kurup onlarla uğraşmak istiyorum ama işte malum kafaya taktım anakartda asus olsun dıyorum artık okadar parçası geldi asusun sağlamda ama anakart işte ortada muhtemelen bı problem teşkil etmiyicekler ama görmüşken hiç kurmayıp değişim...
  3. C

daha once deneyimin varsa nasıl bir ayar yapmam lazım veya ornek olarak iyi bi yt kanalı varmı
  4. C

ekosistem yapıyorum garanti durumunada tek bi markaya gitsin satacak olursamda alıcısı olur ve asus dan genel olarak memnunum hali hazırda kullanıyorum kotu bir şey yaşamadım üstad marka ile alakalı bi durum anlatmadım farkındaysan :/
  5. C

Başka sitede de bandrol süz gelicek modelde ve asus genel olarak böyleymiş iadeyide almakta vb uğrasırım diye amazon dışı almamaya çalışıyorum ama sizcede haklı ıdeğil miyim kutu aşşa bile gelmiş olsa oraya hasar gelme gibi bi durum yok.
  6. C

Bana çok acil iç aydınlatıcı mesajlar fikirler bilgiler lazım kafam cok karısık sistem topladım butun parçalarım geldi ama kutularını açmadım ama aklıma takılan büyük takıntılar var bunları öncelikle anlatayım box işlemci aldım işlemciye zarar gelmesin ve çok fiyat farkı olmadığı için bütün...
Geri