Merhaba, bende 500 GB lik M2 SSD ve 250 GB lik normal SSD var. Bende 250 GB lik SSD ye windows + driverları kuruyorum ve M2 SSD ye oyunları ve yüksek performans gerektiren uygulamaları kuruyorum. Merak ettiğim şey şu 1. Bu yaptığım doğru bir şey mi? değilse doğrusu nedir 2. Sistem M2 SSD de...
yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hayatımda aldığım en kötü ekipman net. Pişmanım o kadar para verdim diye kullanıyorum başka sebebi yok. HyperX almayın aldırtmayın.
Şuanki sistemim bu. Satmayı düşünüyorumda yeni sistem aldıktan sonra içinde daha iyi bir bileşen varmı son attığınız linkteki özelliklerle karşılaştırırsak varsa onu satmayıp yeni bilgisayarda olan parçayı çıkarıp hem kar ederim hemde daha iyi olur. Teşşkürler tekrar.
1624061441
Ekran kartı 1080...
Merhaba, yaklaşık 2000$ bütçem var. (Biraz daha yukarı çıkabilirim) Ve bir bilgisayar toplamayı planlıyorum bu bütçeye uygun önerilerinizi bekliyorum. (parça parça yazarsanız sevinirim.)
(Oyun / Edit amaçlı kullanılacak)
Herkese merhaba, yaklaşık 2000 TL gibi bir bütçem var ve mekanik profesyonel bir klavye arıyorum 2000 TL ye alinabilinecek en donanımlı en sağlam ve uzun ömürlü klavye hangisidir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.