can2021 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Windowsu M2 ssdye kurmak daha mı iyi normal SSD ye göre?

Merhaba, bende 500 GB lik M2 SSD ve 250 GB lik normal SSD var. Bende 250 GB lik SSD ye windows + driverları kuruyorum ve M2 SSD ye oyunları ve yüksek performans gerektiren uygulamaları kuruyorum. Merak ettiğim şey şu 1. Bu yaptığım doğru bir şey mi? değilse doğrusu nedir 2. Sistem M2 SSD de...
  2. C

2k 27" Monitör önerisi

Merhaba 2k 27" monitör arıyorum, minimum 144hz iyi birtane bilen var mı? 3k üstü olmassa güzel olur.
  3. C

hyperx cloud alpha mikrofon sorunu

yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hayatımda aldığım en kötü ekipman net. Pişmanım o kadar para verdim diye kullanıyorum başka sebebi yok. HyperX almayın aldırtmayın.
  4. C

$2000 bütçeli toplama bilgisayar tavsiyesi.

Şuanki sistemim bu. Satmayı düşünüyorumda yeni sistem aldıktan sonra içinde daha iyi bir bileşen varmı son attığınız linkteki özelliklerle karşılaştırırsak varsa onu satmayıp yeni bilgisayarda olan parçayı çıkarıp hem kar ederim hemde daha iyi olur. Teşşkürler tekrar. 1624061441 Ekran kartı 1080...
  5. C

Teşekkürler. Daha iyi önerlileri olan arkadaşlar varsa bekliyorum iyi forumlar...
  6. C

Anladım. Sitedeki açıklamaları okudumda güvenli bir sitedir demi?
  7. C

Biostar marka anakart pek görmedim iyi bi markamıdır? Teşekkür ederim ayrıca. 1624059475 Teşşekür ederim bakacağım.
  8. C

@mert savage teşekkür ederim zamanını ayırdığın için birde 650W bu sistem için yeterli mi?
  9. C

Merhaba, yaklaşık 2000$ bütçem var. (Biraz daha yukarı çıkabilirim) Ve bir bilgisayar toplamayı planlıyorum bu bütçeye uygun önerilerinizi bekliyorum. (parça parça yazarsanız sevinirim.) (Oyun / Edit amaçlı kullanılacak)
  10. C

Yardım Klavye Önerisi

Herkese merhaba, yaklaşık 2000 TL gibi bir bütçem var ve mekanik profesyonel bir klavye arıyorum 2000 TL ye alinabilinecek en donanımlı en sağlam ve uzun ömürlü klavye hangisidir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
Geri