can2634 isimli üyenin son içerikleri

1. C

FPS Düşüş Sorunu ve OCCT Test Sonuçları

Merhaba sorunum başlıkta ki gibidir chatgpt ile çözmeye çalışıyorum ama o bile bulamadı bu fps drop sorununu :D Occt testi yaparken voltaj değerleri de aşağıda ki gibidir;
  2. C

RTX 4060 SİSTEMDE DROP SORUNU

hocam chipset güncelledim. daha önce de format atmıştım ben bir çözümü olmuyor maalesef.
  3. C

chipset falan kurmadım hocam onla alakalı olabilir mi
  4. C

denedim daha kötü performans veriyor DDU ile kaldırdım hatta.
  5. C

Merhaba, 5 ay önce 0 hazır sistem satın aldım sistemim de hep droplar oluyor. Örnek verecek olursam Fornite'da 150 den 50 düşüyor. grafikleri en düşüğe çeksem de aynı. başka oyunlarda da böyle. neredeyse tüm RTX 4060 sürücülerini denedim hepsinde ani FPS düşmesi yaşıyorum. en son 560.94...
  6. C

1 Haftalık RTX 4060 Sistemimde Drop Sorunu

Hocam USB ile temiz win10 format attım maalesef düzelmiyor sorun. Belki 11 kurayım öyle düzelit dedim ama maalesef. Var mı başka öneriniz?
  7. C

hocam bu işlemi yapacağım da elimde 8gb flash bellek var yetmez mi?
  8. C

bu biraz uğraştırcak gibi duruyor hocam. bende sıfırladım ama ayarlardan sadece.
  9. C

bunu nasıl yapıyoruz hocam 1728533444 bunu da hallettim hocam şimdi 4 tane güncelleme varmış güncelledi yeniden başlattım bi an ümitlendim ama nafile :D hala aynı maalesef.
  10. C

hayır hocam cracklı oyun oynamıyorum bugün format attım sorun devam ediyor maalesef. 1728531937 1728531956 Hocam ramları tek tek çıkartıp denedim drop sorunu devam etmekte. Hatta XMP bile kapattım aynı. windows kurulu geldi freedom. ama ayarlardan formatladım dün performansı biraz daha düştü...
  11. C

Herkese merhaba öncelikle, 9 gün önce itopyadan aldığım sistemim de drop sorunu mevcut mesela rocket league de 600 fps alıyorum fakat 1 saniyelik drop yiyorum v-sync açtım hala aynı, drop yediğim an ekran kartı kullanımı da düşüyor. gelelim sıradaki oyuna outlast trials o da aynı şekilde oyunun...
Geri