can3553 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Vatan oem indirimi 55k bütçe

UP! Arkadaşlar herkese teşekkürler bunları direkt mağazadan aldım sabah şimdi teslim almaya gidiyorum herkese teşekkürler fiyat tam 52 bine geldi 32gb ram 5060ti alabildim birde işlemciyi upgrade ettim
  2. C

şimdiden teşekkürler yardımcı oluruz dediler mağazadan yılbaşından sonra yasakmış heryerde öyle bir bilgi geldi ama pc neyi alacağım konusunda hala kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. C

UP! Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim vatana gidip konuştum sistemi aynı %15 indirimle mağazadanda toplanabiliyormuş yarın sabah konuşacağım ve tam fiyatım 53bin ona göre sizce ne almalıyım tekrar sorayım
  4. C

Merhaba arkadaşlar 55k bütçem var vatandan hangi oem sistemi alabilirim yarına kadar almam lazım yardımcı olursanız sevinirim genel olarak cs2 ve hikayeli oyunlar oynayacağım
  5. C

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

35k maksimum vatandan toplamayı düşünüyorum peşin fiyatına 3 taksit yapıyorlar çünkü sadece cs2 ve valo oynuyorum
  6. C

önerini bekliyorum
  7. C

32 bin sadece cs2 ve hikayeli oyun oynuyorum almak istediğim sistem bu şuan https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx4060ti-h610m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram-ddr5.html
  8. C

Tavsiye sistem yardımı tam 32k bütçe

teşekkürler kontrol edeceğim
  9. C

Tavsiye sistem yardımı tam 32k bütçe

Merhaba bütçem tam 32 bin tl bunu almayı düşünüyorum bunun yerine alternatif ne önerirsiniz amd işlemci daha iyi diyorlar önerilerinizi bekliyorum benim için şuan önemli bir konu https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx4060ti-h610m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram-ddr5.html...
  10. C

Maks 35k sistem tavsiyesi

Arkadaşlar herkese selam telefonumu ve pc satıp kendime 30-35 k bandında bir pc almayı düşünüyorum daha öncede forum açmıştım monitörüm halı hazırda 240hz Oynadığım tek oyun CS2 ama bu aralar valorant,rdr2 de oynuyorum 30-35k bandında bildiğiniz veya kullandığınız cs2 de yüksek fps veren tavsiye...
  11. C

İşlemci ve anakart değiştireceğim

kasam bu sadece ekstra 8 gb ram daha taktım toplam 16 gb kaç k civarına satabilirim çok iyi bilgi sahibi değilim arkadaşıma vermek istiyorum
  12. C

teşekkürler önerinizi dikkate alacağım pc toplayabilirim 35-40k bandına çıkabilirim önerebileceğinizi tavsiye kasaları yazabilirsiniz genel olarak cs2,r6 oynayacğaım 1749041327 teşekkürler önerinizi dikkate alacağım pc toplayabilirim 35-40k bandına çıkabilirim önerebileceğinizi tavsiye kasaları...
  13. C

Merhabalar ilk defa foruma yazıyorum bu zamana kadar yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın kasam 5 senelik ve artık cs2 de çok düşük fps alıyorum işlemci ve anakart değiştirmek istiyorum bunun için yardıma ihtiyacım var normalde kasa değiştirecektim yeni kasaya geçmeyi düşünüyorum ama işlemci ve...
Geri