CanavarÇolak isimli üyenin son içerikleri

1. CanavarÇolak

O.C Yaptığımdan beri her oyunda crash alıyorum

Overclock'u sıfırla power limiti sona çek. Voltaj yetersiz kalıyor. Aslında otomatik ayarlar ama powerın yetersiz gelebilir.
  2. CanavarÇolak

Hiveos da Error installing hive-miners-teamredminer hatası nasıl çözülür?

Arkadaşlar hiveosu kurdum herşeyi yaptım ama Error installing hive-miners-teamredminer hatası alıyorum ve ayrıca hiveosun sitesinde kaç mh/s ile kazdığını göremiyorum yardımcı olabilecek varmı?
  3. CanavarÇolak

Rx570 4gb ravencoin miningde az mh sorunu

Yaptım ama gene aynı performansı veriyor
  4. CanavarÇolak

Dediğiniz için blockchain driverı silip normal driverı yüklemem lazım çünkü blockchainde o ayarı bulamadım ama deneyeceğim normal driverla
  5. CanavarÇolak

Arkadaşlar ekran kartım rx570 4gb ravencoin kazıyorum ama az mh/s alıyorum.Blockchain driverı yüklü biosu modladım .Aldığım en yüksek mh/s 21 en az mh/s 4 ne yapmalıyım?(YTD)
  6. CanavarÇolak

işlemci ve ekran kartı tavsiye bütce minimum

Ekran kartını değiştir 750 ti ve üstü bişey al
  7. CanavarÇolak

eski anakart için bios update

Aşşağıdaki videoyu izle ve kendi laptobuna uygun biçimde uygula.
  8. CanavarÇolak

İşlemci Kullanımı Çok Yüksek

Termal macunu doğru miktarda ve doğru bir şekilde yenilediğinden emin misin tekrar kontrol et istersen onun dışındaysa format en iyi çözüm ayrıca sadece masaüstünde hiçbir uygulama açık değilken de bir ss atarmısın görev yöneticisinin?
  9. CanavarÇolak

[ÇÖZÜLDÜ] Visual studio code araç çubuğu hatası!!

Visual studio code kullanırken yanlışlıkla yaptığım bir hata sonucu resim1 deki gibi resim2 de işaretli olan alanı kaybettim 2 gündür çölde kutup ayısı gibi yolumu kaybetmiş gibiyim internette herhangi bir şey yok bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı? RESİM1: RESİM2: 1612695704...
  10. CanavarÇolak

steam oyunlarından sonra ekrandaki mavi renkler mor oluyor

Masaüstünde boşluğa sağ tıkla sonra sırasıyla amd radeon software->ayarlar(çark simgesi)->ekran->özel renk(etkinleştir)->renk sıcaklığı kontrolü(etkinleştir) sonra otomatik ayarlayıp düzelecektir.
  11. CanavarÇolak

[ÇÖZÜLDÜ]0x80070570 hatası windows 10 yüklerken

Sorunu çözdüm sorun flash bellekteymiş yeni bir flash alıp tekrar format attım.
  12. CanavarÇolak

Youtubede videoyu tam ekran yapınca yaşil çizgiler geliyor

Bilgisayarıma format attıktan sonra olmaya başladı 1 saniyenin altında sürüyor ve bazı videolarda olmuyor.Ayrıca bilgisayar başlarken aynı sorun anakart logosunun üzerinde de oluyordu bende bios'tan fullscreen logoyu kaldırdım.Başka bir ekran kartıyla denediğimde sorun çözülüyor. Ekran kartım...
  13. CanavarÇolak

[ÇÖZÜLDÜ]0x80070570 hatası windows 10 yüklerken

Windows 10 yüklerken 0x80070570 hatası alıyorum dosya bozuk ve eksik olabilir diyor. Flash bellekten denedim ilk mbr ve eski bios bi sistem kullanıyorum. Eski cdlerden win7 cdsi buldum onu denedim yine aynı hatayı aldım windows 10 için tekrar usb hazırladım sonuç değişmedi. Nasıl çözebilirim...
  14. CanavarÇolak

X3440 8GB RAM sisteme İŞLETİM SİSTEMİ önerisi

Tabi ki de Windows 10 .
Geri