Arkadaşlar hiveosu kurdum herşeyi yaptım ama
Error installing hive-miners-teamredminer
hatası alıyorum ve ayrıca hiveosun sitesinde kaç mh/s ile kazdığını göremiyorum yardımcı olabilecek varmı?
Arkadaşlar ekran kartım rx570 4gb ravencoin kazıyorum ama az mh/s alıyorum.Blockchain driverı yüklü biosu modladım .Aldığım en yüksek mh/s 21 en az mh/s 4 ne yapmalıyım?(YTD)
Termal macunu doğru miktarda ve doğru bir şekilde yenilediğinden emin misin tekrar kontrol et istersen onun dışındaysa format en iyi çözüm ayrıca sadece masaüstünde hiçbir uygulama açık değilken de bir ss atarmısın görev yöneticisinin?
Visual studio code kullanırken yanlışlıkla yaptığım bir hata sonucu resim1 deki gibi resim2 de işaretli olan alanı kaybettim 2 gündür çölde kutup ayısı gibi yolumu kaybetmiş gibiyim internette herhangi bir şey yok bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
RESİM1:
RESİM2:
1612695704...
Masaüstünde boşluğa sağ tıkla sonra sırasıyla amd radeon software->ayarlar(çark simgesi)->ekran->özel renk(etkinleştir)->renk sıcaklığı kontrolü(etkinleştir) sonra otomatik ayarlayıp düzelecektir.
Bilgisayarıma format attıktan sonra olmaya başladı 1 saniyenin altında sürüyor ve bazı videolarda olmuyor.Ayrıca bilgisayar başlarken aynı sorun anakart logosunun üzerinde de oluyordu bende bios'tan fullscreen logoyu kaldırdım.Başka bir ekran kartıyla denediğimde sorun çözülüyor.
Ekran kartım...
Windows 10 yüklerken 0x80070570 hatası alıyorum dosya bozuk ve eksik olabilir diyor. Flash bellekten denedim ilk mbr ve eski bios bi sistem kullanıyorum. Eski cdlerden win7 cdsi buldum onu denedim yine aynı hatayı aldım windows 10 için tekrar usb hazırladım sonuç değişmedi. Nasıl çözebilirim...