bugün Migros Sanal Market'ten sipariş yaptım 400 TL civarında saat seçmeme rağmen bana şimdi bildirim geldi şu mağazada siparişlerin hazır gelip alabilirsin diye. İlla gidip almam mı lazım
Arkadaşlar Kocaeli/İzmit merkezdeyim, araba kiralamak istemiyorum. 4-5 kişi ulaşımı otobüs veya benzeri şeylerle bungalova gidebileceğimiz nereler var? Bilen varsa yardım edebilir mi
Merhaba bende sosyal anksiyete var utandığım ve takıldığım an bağırma saçmalama küfür tarzı şeyler yapıyorum. Kart alıcaktım ama özelliklerden faydalanmak için online üzerinden almam lazımmış.
Telefonda görüntülü ne soruyorlar biliyim ki o an zor anlar yaşamayayım. Bilenler yardım ederse sevinirim
Hocam yön tuşları ile oynuyorum ara sıra elim kayınca mesela sadece sağa gitmek değil de 3 tanesine falan basınca birden topu kaldırıyor bunu normal mi yoksa kolla alakalı mı kol bugün geldi de sıkıntı mı var çözemedim
Arkadaşlar bugün yeni kol aldım. oyuna girdiğim zaman ultimate teamde yön tuşlarının 3 tanesine aynı anda basınca oyunda topu birden kaldırmaya başlıyor hiç bir tuşa basmama rağmen bu kol ile ilgili bir şey mi
Vatan Bilgisayar sitesi üzerinden ettiğim PS5 DualSense geldi. Orijinal olup olmadığına ve de driver veya uygulaması var mı nasıl bakabilirim?
Laptop için almıştım bu arada.