Arkadaşlar elimde kasa ve işlemci soğutucu mevcut kardeşim e hediye için cs falan oynayacak 30-35 bandında toplamak istiyorum fakat bir bilgim yok donanimsal sistemsel olarak bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi
Selamlar knight silkroad wow vb. Oyunları açacak laptop önerisi istiyorum başka oyun oynamam bütçem kısıtlı f/p önerebileceğiniz bir notebook var mı teşekkür ederim
Beyler düne kadar sorun yoktu ama PC’de; örnek veriyorum 30 dk sigaraya çıkıyorum gelince afk farm yaptığımdan dolayı kontrol amaçlı mouseye dokundugumda direk uyku moduna geçiyor kapamıyor pc anlamadım neden yapar bunu
Bu arada dp kablosunun ekran kartına takılı olması birsey ifade eder mi hdmi in anakarta değil de ekran kartına takılı olması falan fark ettirir mi anakarttaki hdmi girsi kırık
1739710921
Deniyorum hemen
1739711410
o
çözdüm hocam sorunu şuan bios ekranındayım hmdi takıp denedim f10 spam girdi
Deniyorum sürekli sabahtan beri hiç bir şekilde biosa atmıyor pc çok geç geliyor direk siyah ekran no signalden Windows açılıyor ne bios ekrsni geliyor nede anakart markası vs çıkıyor direk siyah ekran no signal aradan 3 dk geçince Windows ekranı açılıyor o sırada sürekli spamliyorim bios tuşunu...
Merhaba yeni sistem topladım kurdum hiç bir sorun yoktu dün biosda ayar yaparken xmp tweakedi açtım belleklerin yüksek performansta çalışması için daha sonrasında hem pc çok geç açılmaya başladı ekran çok geç geliyor no signal uyarısı alıyorum display porttan hemde açıldığı zaman anakart markası...