Bu oyun PS5'e çıkıyor, muhtemeln PS5'le eşit güçteki hep bilgisayar açar 2060 5700XT falanlı, PS5 Pro'ya denk olanlarda Ultrada oynatır gibi 7800XT ve 4070S'li
Eee hocam o zaman niye 2 farklı versiyonu var ki? Farkları ne? Öyle keyfi mi 01 yazmışlar?
sRGB konusunda dediğiniz doğru teknik olarak da ben devamında...
Yahu o açıklamalara falan bakmayın. Pazarlama ekibi yazıyor onu. Her yanlış yazdıklarında 1 dolar biriktirseydim zengindim şu an.
Ayrıca hayır sRGB'yi...
Önceki monitörü Amazondan aldım ama satıcı gpnteknoloji idi iade kabul etmediler amazona yazdım el mahkum iade aldı monitör alırken kesinlikle Amazondan...
Ben kesinlikle memnun kalacağınızı düşüyorum ama olurda kalmazsanız satıcı Amazon. Heralde iade politikası en iyi satıcılardan, 30 güne kadar cayma hakkınız...
Nano ve düz olayını kim söyledi bilmiyorum ama yok öyle bir şey.
Renk doğruluğu şansa bağlı bir şey. Bir youtuber'da kötü çıktı diye size gelen de kötü...
Bence değil, hem gecikme değerleri hemde renk gamutu daha iyi Philipsin. Ben aynı parayken Philips'i tercih ettim birde arada 1200 TL fark varsa düşünmem bile.
Valla hocam marketingse de kötü bir marketing yani, ne avantajını söylemişler nede dikkatli bakmayan birisinin fark edebiliceği yere yazmamışlar. Ben kendim...