Canberk86 isimli üyenin son içerikleri

1. C

IRACING için direksiyon seti

Saçmalık ya ama fiyatlar globalle kıyaslayınca böyle farklar yok mesela bilgisayar parçalarında gaming gen umarım PXN'leri biraz uyguna çıkartır
  2. C

Direksiyon setlerinde ekstra bir vergi mi var ÖTV gibi? Yurtdışında şuan insanlar 210-240 dolara sıfır R3 alıyorlar.
  3. C

Fiyatlar ne olur? Neyin üstünde olursa almamak lazım? VD4 ve VD6 arasında ne kadar fark var, aradaki fark kaç TL ise VD6'yi düşünmek lazım sence?
  4. C

Gördüm hocam genelde 2 forumda da konu açıyorum daha çok fikir gelsin diye ama zaten bilgili hocalar iki forumda da aktif gibi. VD6 ve R5 aradaki farka değer mi? Birde siz nasıl bir standa kullanıyorsunuz?
  5. C

Onuda gördüm ya nasıldır onun ürünleri? Fren sertliği ve yazılım önemli Mozada (Fren kiti alırsak) onlar iyi sanırsam
  6. C

Oynuyoruz ya bir şekilde. ETS ve Assetto gibi başka oyunlarda oynayabilmek için G29 düşündüm ama ses sorunu olduğunu düşündüm o ne kadar doğrudur?
  7. C

Yakın zamanda IRacing başladım ve gamepad ile oynuyorum ama direksiyon seti almak zorundaymışım gibi hissediyorum ne almalıyım? 2.El alabilirim ama piyasa biraz absürt geldi sıfır fiyatından pahalıya 2.el satıyolar. Bütçe G29 ve Moza R3-R5 arası.
  8. C

RX 7800 XT sistemden çok yüksek seviyede ses geliyor

Bence fanlarla alakalı, bu kadar kısa sürede çok ihtimal vermiyorum ama bozulmuş veya yağlaman gerekiyor olabilir diğer ihtimalde bir daha bir şey değiyor olması. Yapman gereken şey ise açarken ses kasmak. Bende de ön en alt fanın arkasında bir kablo var o bir ara takılıyordu ona bakabilirsin.
  9. C

RX 7800 XT sistemden çok yüksek seviyede ses geliyor

Fanlarla alakalı gibi geldi özellikle PSU fanlarında çok böyle sorun oluyor. Sanırım aynı sisteme sahibiz Volkan oyun kuvvetlerinin sistemiyse, Bende biraz gürültülü diyebiliceğimiz Coilwhine sorunu var ama bu o değildir yük altında değilken hiç ses yapmaz çünkü.
  10. C

ASUS TUF VG27AQML1A VS MSI 274QRFW

G274QPX daha mantıklı tercih bence 240hz olması yüzünden. QD'li modelin renkleri çok iyi, bu bütçede en iyisi ama G274QPX'in renkleride hiç fena değil hatta 240hz'ler arasında en iyi renklere sahip monitör bu bütçedeki, bence G274QPX
  11. C

KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION hatası

Aynı hatayı Rainbow Six Siege'i açarken Battleye Anti-Cheat yüzünden yiyordum, senin sorunun tamamen farklı sanırsam ama Battleye kullanan bir oyun oynuyorsan onuda düşünebilirsin.
  12. C

❌İndirim Bitti! Philips Evnia 27 inç 2K 180 Hz Monitör 5.999 TL 🔥🔥🔥

Ben 8'e aldım 7-7.5'a alanlara çok iyi fiyatta aldılar diyorduk 6ya cidden bedava, mağaza gidip alabilme imkanı olan bence almalı. Memnunum bu arada
  13. C

Sizce Hangisi? Galax RTX 4070 TI Super SG vs Asus RTX 4070 Ti ProArt?

ProArt çok elit duruyor, ben çok beğeniyorum. Birde Asus olma artısı var. Asus bu ekran kartlarını soğutma işini beceriyor, Son 2 ekran kartımda Asus'tu ve Dual modeliydi, yani en dip modeldi ama hiç ısınma sorunu yoktu. RX580 ve 7800XT ekran kartları, ikisinde de oyunlarda 65 derecelerde...
  14. C

Öneri BenQ Zowie 24.5" XL2546K 0.5ms 240hz 23.499 ₺ Yerine 16.999 ₺

E sporcu değilseniz almayın TN panel sonuçta, renkler, siyahlar ve görüş açıları çok kötü. Bunun yerine ViewSonic'in IPS E spor monitörlerini alabilirsiniz E sporcu olsanız bile, XG2431 gibi.
  15. C

Yardım Aoc 27 Q27G4X bu fiyata daha iyisi varmı

Daha iyisi varmı bilmiyorum ama denk ekranlar var, Dell G2724D ve aynı paneli kullanan Philips Evnia 27M2N5500'ya bakmanı araştırmanı öneriyorum.
Geri