Dostlar selam iphone 11 pro yurt dışı telefonum var 4 ay fiziksel sim 4 ay e sim kullanım hakkı olması gereken telefonum
3 ocaktan 16 temmuza kadar fiziksel sim ile çalışıyor birkaç güne kapanacak mesaj geldi ben şimdi türkcell bayisine gitsem e sim alabilirmiyim yardımcı olurmusunuz (6 aydır...
Dostlar selamun aleyküm haftaya cuma motosiklette istanbul anadolu çekmeköyden antalya kemere gidicem
Bu yolculuğu 2 kişi 155 lik motosikletle yapıcaz otoyol ücretlerine baktığımda çok kafam karıştı giriş çıkış kapılarında özellikle sizdem ricam dediğim güzergahta hangi yolu tercih etmeliyim...
dostlar merhaba,ilk defa cod oynucam online oynama gibi hevesim yok sadace senoryasu iyi olsun yeterli orta grafik ayarlarındada kasmasa yeter benim için
amd ryzen 5 5600
16 gb ram
2 tb hardisk
amd radeon rx580 ekran kartı
Merhaba,yeni amd ryzen 5 5600 aşlemci ve dark frezer x123 fan aldım önceki stock soğutucu ile sıcaklık testi yapmadığımdan iyi mi? kötümü soğutuyor bilmiyorum
boştayken google falan açıkken 30-32 oyunlarda 44-47 derece normalmidir
Gigabeyt b450m sh2 anakart
amd ryzen 5 5600 işlemci
16gb ram
amd...
Dostlar merhaba bilgisayarım kapattıktan sonra psu nun tuşunada basıp kapatıyorum 1 2 gün sonra pc ye girdiğimde 2 gün 3 gün yada4 gündür açık gösteriyor bunun sebebi nedir ve problem teşkil eder mi?
Gigabeyt b450m sh2 anakart
amd ryzen 5 5600 işlemci
16gb ram
amd radeon rx580 ekran kartı
1tb...