canbozoks isimli üyenin son içerikleri

1. canbozoks

R7 7800x3d için ram ve anakart

Arkadaşa katılıyorum ram i 16 alın sonra 32 yaparsınız ramdan dolayı hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
  2. canbozoks

240-280 hz monitör tavsiyesi

24g2zu Modelini kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım gayet güzel bir monitör. Dediğim gibi öncelik Viewsonic sonra aoc olmuştu benim için hangisi daha ucuzsa onu tercih et ikinci el temiz sağlam bulursan değerlendir.
  3. canbozoks

240-280 hz monitör tavsiyesi

Viewsonic tavsiye ederim. Ben aktif olarak aoc 24g2zu kullanıyorum. Zamanında çok araştırmıştım Viewsonic pahalı diye aoc tercih etmiştim.
  4. canbozoks

10500e RTX 4060 VENTUS ALAYIM MI?

10500 e sıfır ürün için mantıklı. ikinciel de 1 yıllık kartlara bile 11 yazıyorlar.
  5. canbozoks

THERMALRİGHT KULE TİPİ SOĞUTUCU BU KASAYA SIĞAR MI?

Sığar yanılmıyorsam 157 mm soğutucu yüksekliği
  6. canbozoks

Yardım 3500tlye kadar kablosuz mouse önerisi

8k fps de ciddi düşüş yapıyor en azından benim için öyle 4k fps düşüşü yapıyor işlemcininiz iyiyise fps kaybı sıkıntı yaratmayabilir. Atk blazing sky f1 pro max önerebilirim.
  7. canbozoks

valorant için monitör önerir misiniz

Aoc 24g4x bakabilirsiniz güzel bir monitör ancak bir tık pahalanmış indirimde 4.500 civarıydı zamanınız varsa biraz bekleyip alabilirsiniz. Aynı şekil samsung g4 indirimde alınabilir. Eğer ikinci el düşünürseniz 240hz güzel monitörler düşüyor şahsen ben öyle yapmıştım.
  8. canbozoks

Hangi psu almalıyım?

Deepcool pf serisi pek iyi değil msi bn seri daha iyi olurdu fakat o fiyata değmez. Deepcool alıp geçebilirsiniz bütçe artıyorsa daha iyilerini önerebilirim.
  9. canbozoks

XG2431 vs G2524H vs XG249CM arasında hangisi daha mantıklı?

FPS Oyunları için XG2431 daha seri diye biliyorum diğerlerine göre
  10. canbozoks

R5 5600 ve RX6700 XT sistem parçaları uyumlu mu?

550w yeterli olur bu modeller iyi değil hocam deepcool pk serisi ve msi bn serisi yine bir nebze elle tutulur.
  11. canbozoks

https://www.hepsiburada.com/msi-psu-mag-a550bn-550w-power-supply-p-HBCV000011I15V?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.65.8 https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-deep-cool-pk550d-550-w-fiyati,2080287291.html...
  12. canbozoks

Psu kötü ram hakkında pek bilgim yok ekran kartın kasaya sığmayabilir aynı ekran kartı bende var biraz uzun bir kart
  13. canbozoks

Bu Fiyata Bu Sistem Alınır mı?

Bu bütçeye en iyi ryzen 7 7800x3d işlemci yakışır
  14. canbozoks

Bu Parçaların ederi nedir

Ben bunu ikinci el size uyguna verir diye düşünmüştüm.😀 çok daha iyi sistemler alınır o fiyata
  15. canbozoks

Bu Parçaların ederi nedir

Kaça satıyor peki ucuza veriyorsa düşünülebilir
Geri