hocam görsel şeklinde iletebildim uygulamadan baktığım için belki üründen veya anlaşmalı olduğun bankaya 3 taksit yapıyordur sepete eklediğim de taksit seçeneklerinde bende bu şekilde gözüküyor
1777279922
öğrendiğim iyi oldu hocam teşekkür ederim ordanda bakacağım attığınız sistem ile
hocam yakınım kuveyt ile satın alıcak ama diğer bankaların çoğuna taksitlendirme yapıyor ürün seçtiğinde taksitlendirme kısmından hepsini görüntülüyebilirsin
1777278522
önerin için teşekkür ederim hocam ama maalesef sinerjide kuveyt kart geçmiyor o yüzden incehesaptan bakabiliyorum
1777278624...
yorumunuz için teşekkür ederim özelleştirme kısmında maalesef 16 gb seçeneği bulunmuyor
1777274641
öneriniz için teşekkür ederim ama bütçe kısıtlı olduğundan değişiklik yapamıyorum ama aklımda sağolun
Bir yakınım için incehesapta hazır bir sistem buldum taksit ile alabildiği için tek alabilceğimiz yer incehesap normal gündelik oyunlar hikayeli,fps oyniyacak aldığı sistemin enazından uzun ömürlü ve sorun yaşatmamasını istiyorum sizce sistem nasıl görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler
İşlemci...