hocam bazen masaüstündeyken bazen yük altında oluyor örneğin cs2 pubg vs. oynarken ekran bir anda donuyor ya da mavi ekran veriyor
1779212003
hocam şu an klasör boş tekrar hata aldığımda kontrol edip ileteceğim
İşlemciyi değiştirmeden önce Ryzen 3 1200 kullanıyordum ve yükseltmek istedim Ryzen 5 5600 aldım işlemci montajını yaptıktan sonra bilgisayarım mavi ekran veriyor veya kendini yeniden başlatıp donup kalıyor sorunun yazılımsal olabilceğini düşünüp temiz bir format attım fakat sorun halen devam...
1777734610
bende çok monster taraftarı değilim hocam haklısınız fakat hem kullanılan karttan dolayı peşin fiyatına taksitten yararlanamıyor ve istediği taksit miktarı doğrultusunda yüksek miktarda faiz koyuyor bu sebepten dolayı monstera yöneldik genede öneriniz için teşekkür ederim ileteceğim...
Arkadaşlar biliyorum monster almak pek mantıklı bir seçenek değil. Bir yakınım alıcak ve yüksek taksit miktarı ve peşin fiyatına taksit yaptığı için mecbur oraya yönelmek zorunda kaldı, alıcağı sistemin modeli...
hocam görsel şeklinde iletebildim uygulamadan baktığım için belki üründen veya anlaşmalı olduğun bankaya 3 taksit yapıyordur sepete eklediğim de taksit seçeneklerinde bende bu şekilde gözüküyor
1777279922
öğrendiğim iyi oldu hocam teşekkür ederim ordanda bakacağım attığınız sistem ile
hocam yakınım kuveyt ile satın alıcak ama diğer bankaların çoğuna taksitlendirme yapıyor ürün seçtiğinde taksitlendirme kısmından hepsini görüntülüyebilirsin
1777278522
önerin için teşekkür ederim hocam ama maalesef sinerjide kuveyt kart geçmiyor o yüzden incehesaptan bakabiliyorum
1777278624...
yorumunuz için teşekkür ederim özelleştirme kısmında maalesef 16 gb seçeneği bulunmuyor
1777274641
öneriniz için teşekkür ederim ama bütçe kısıtlı olduğundan değişiklik yapamıyorum ama aklımda sağolun
Bir yakınım için incehesapta hazır bir sistem buldum taksit ile alabildiği için tek alabilceğimiz yer incehesap normal gündelik oyunlar hikayeli,fps oyniyacak aldığı sistemin enazından uzun ömürlü ve sorun yaşatmamasını istiyorum sizce sistem nasıl görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler
İşlemci...