sanki biraz ezbere laptop öneriyor gibisin 46 bine kampanyalar dahil vs 45e katana 4070 var şuan sırf 2k ekran var diye 20 bin tl fazla vermek bana göre...
razer kulaklıklarda 3 tip var, kraken blackshark ve barracuda. Üç modelinde birbirinden farklılıkları var e sporcu seviyesinde bir kulaklık istiyorsanız...
Kardeş piyasadan haberin yok heralde markaların %80i liste fiyatı altı 20-30 iskonto yapıyor banamı anlatıyorsun piyasayı en basiti wwye git %25 iskontonu...
Arctic bu işin piiridir piyasada o varken asıl msı asus lianli vs vs gibi markalar yoktu, adamların piyasada pazar payı elde etmek gibi bir derdi yok...
Cidden saçma saçma yorumlar var kusura bakmayın da fakir kardeşim adamlardan ucuza sistem istiyorsun adam sana ucuza sistem ayarlıyor o olmamış bu olmamış...
Hacım 13650hx zaten 7735i ezer geçer sıfır 7735 mi yada temiz kullanılmış 1 yıl civarı 13650hx mi dersen şahsen aynı bütçedelerde ben 13650hxi tercih ederdim.
Cihaz güzel lakin bunu alacak adam sırf markaya bağlılığından alır bu fiyata 4070 cihaz çok rahat bulunuyor, hatta hatta nisan gibi 4070 gpulu laptoplar 38...