Ghostingin monitörü var resmen :D, ayrıca bu tarz panellerin ms sürelerine aldanmayın abdullah hacıgülün incelediği monitörlerden almaya çalışın 1 ms...
Kardeşim yorumlarına baktım bütçemi aşıp bmw alacağım demişsin atıyorum olduda araç motor yedi ne yapacaksın 200 300 bin tl verebilecekmisin yoksa arabayı...
Bmw mercedes audi(premium segment araçlar) bu tarz araçların bakım fiyatları parça fiyatları pahalıdır eğer bunları karşılayacak bütçeniz var ise piyasasına...
Selamlar hata sizde, sebep belirtmeden 14 günlük iade hakkınızı kullanıcaktınız eğer arıza tarzı bir sebep belirtirseniz firmaların prosedürü bu şekilde...
Aynı durum geçen yıl başıma geldi kısaca özetliyim x570-e 1 modeli anakartım arızalandı doa raporu cıktı amazon elimde stok yok para iadesi yaparım dedi...
Kulaklığı soran arkadaşlara ithafen, airpodslarda da android ios gibi düşünün iosta en tepe apple airpods andorid tarafındaysa anker liberty 4 nc düz 4 ve 4...
Siyasi yorumlara girmemek lazım fakat insan kendini tutamıyor birkaç yandaş akraba aracı kurumun cebine komisyon girsin diye yapılan hareketler bunlar...
dostum belliki arkadaşın babasının şuan sıfır bwm alacak parası yok, üzerinde sorumluluk varmı ev geçindiriyormusun bilmiyorum lakin araçlar belirli yaş km...
Eğer uygulaması var ise örnek vermek gerekirse steel series oyuna göre otomatik algılayıp ses ayarlarını değiştiriyordu senin cihazda da onun gibi bir...
Ss kulaklık ilk defa kullanıyorsan yakında uygulamadan dolayı konu açmaya başlarsın, özellikle nova kulaklıklarda uygulama çok sık bozuluyor ses patlaması...
Yukarıda arkadaş açıklamış zaten, riwal 3 kablosuzda olsa senin mousenin aynısı yada muadili değil alt modeli oluyor, geri birebir yada üst model iste firma...
Eğer en yüksek getiriyi istiyorsan wow onun haricinde günlük yövmiyem çıksın tavuk döner ayran yeterli dersen ko ve rise var zaten onu kendinde söylemişssin.
Kardeşim bende yıllardır paramgüvende ile alışveriş yaparım alırım satarım bende sıkıntı yaşamadım fakat dediğin gibi bu yaşamayacağın anlamına gelmiyor...