[H3 id='Lian+Li+UNI+FAN+TL+Wireless+LCD+120+Reverse']Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD 120 Reverse[/H3]
Özellikle bu model diye değil ama lianli fanlarında indirim gerek beyaz sistem için reverse olur düz olur wireless olsun lcd de olur olmasada olur bikaç böyle ürüne indirim ihtiyacı var
Atma o zehirli oku atmaa 🥹🥹 ramleri aldığımızda beyaz sistem fikri yoktu hanım sonradan beyaza dönderdi şuan ram e ekstra verecek bütçe kalmadı ya 😂🥹
1762923921
Yana ekranlı fan alıcaz da yönleri nasıl olmalı onları bilmiyoruz altada 3 tane fan alıcaz arkaya da tahliye fanı lazım lianli de var...
Arkadaşlar Eşimle Sonunda Beyaz Sistemi %95 Olarak tamamladık Fakat Fanları Konusunda yardıma ihtiyacımız var Ekranlı Fan almayı düşünüyoruz Lian linin Ama Hava akışı Nasıl olmalı Ona göre fanlar var Montajı nasıl olmalı bilemedik O yüzden Sizlerin Yardım Ve Tavsiyelerine ihtiyacımız var...
öyle zaten soru sorduğu için eleştiren bir arkadaş vardı ona cevap verdim onun altına burası soru sorma yerimi diyen arkadaşa evet diyen arkadaşa cevabımdı buda
Sistemimiz aynı sayılabilir bende forumdan yardım alarak sistem topladım eşime nzxt c1000 aldım onu alabilirsin diye düşünüyorum
Bu model https://www.vatanbilgisayar.com/nzxt-c1000-1000w-80-plus-gold-full-moduler-siyah-guc-kaynagi.html
Bu ikiside çok güzel özellikle Lianli hoşuma gitti üstte ve altta argb si şık bir tasarım olmuş hanıma bunu da bir göstereyim
1760778350
Neredeyse 850 fiyatına 650 mi oluyor kablo gizlemeli olunca banada biraz pahalı geldi
2 sine toplam 20 25 k civarında harcayabiliriz diye düşünüyorum hanım beğendikten sonra 10 15 k arası anakarta gider 8 10 arasıda belki kasaya gider gibi gözüküyor
1760777994
bu kabloları gizlemek için özel üretilen anakart ve kasalar var acaba onlar nasıldır bizim sisteme uygun yakışacak öyle...