Cancan234 isimli üyenin son içerikleri

1. Cancan234

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

yaptım ama kod gelmedi katılım sınırına ulaştı diyor ama başta kod gelmişti şimdi kodu göremiyorum 1767812288 yok ya bulamadım
  2. Cancan234

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

şifreyi aldım da hızlı geçtim aldığım şifreyi nasıl görürüm
  3. Cancan234

15 Yaş Altı Kişilere Sosyal Medya Yasaklanıyor !

sizin değil bizim toplumun size zararı var bizim pislik insanlarımızdan gördüğünüz herşeyle iyice bozuluyorsunuz Aile kavramı terbiye kavramı Ar namus kavramı kalmadı denecek kadar az
  4. Cancan234

15 Yaş Altı Kişilere Sosyal Medya Yasaklanıyor !

Çok geç kalınmış bir durum ama olsun zararın neresinden dönersen kar inşallah Tiktokuda Komple kapatırlar ülkede
  5. Cancan234

🔥İndirim Stanley Go QuickFlip 1.07 Litre 1299TL 9 Taksit 🔥

Aldım 3 tane aylık 450 lira ödemeyle sağolasın 😂
  6. Cancan234

🔥İndirim Aula win60 HE 1.513 TL

Kullanan çok fazla insan var dostum ya bende dahil ben bana kalsa %100 tercih eden bir insanım sen düşün numpad de olsun 😂
  7. Cancan234

🔥İndirim Soğuk Geçirmez Fermuarlı Sweatshirt 184 TL

Niye engelliyorsun ki Haklı mısın ki engelliyorsun sana adam kumaş fiyatı cart curt demiş mi Popülerlikten bahsetmiş buda popüler oldu gibisine konuşmuş sen ise boş yapıp adama salça olmuşsun sonrada adamı engelledim diyorsun adamın cevabını okudum ağzımı açamadım demiyorsun engelledime...
  8. Cancan234

🔥İndirim Soğuk Geçirmez Fermuarlı Sweatshirt 184 TL

Kanka diğerine cevap veremeyince hatalı olduğunu kabul etmek yerine başkalarına salça olmanda iyiymiş ama böyle devam ülkeye sizden de lazım 😂
  9. Cancan234

🔥İndirim Rolson 20929 Dört Başlı Segman Pense Seti 125TL

dostum bu pense değil sekman pensesi rulmanların içindeki sekmanları çıkarmak için vs işe yarıyor kesme tutturma vs işine yaramıyor bilinçsiz ürün alıp zarar etme
  10. Cancan234

🔥İndirim 🔥🔥🔥🔥Minecraft Bedrock&Java Sürümü 488TL Seri Sonu indirimi Koş

493 tl aldım teşekkür ederim kod da oldu adımları doğru takip edilirse oluyor key direk geldi aktif ettim
  11. Cancan234

Yardım Program vs Kurmadan Discord vb Sitelere Nasıl girerim

Splitwire diye bir şey yapmış bu arkadaş oda işimize yararsa direk onu yapayım mı
  12. Cancan234

Teşekkür ederim bakayım hemen
  13. Cancan234

Tamamdır nasıl kullanacağım nerden yapabilirim bilgi verebilir misin link vs varsa videosu felan varsa çok iyi olur
  14. Cancan234

Nasıl yani güvenilir olan varmı sıkıntı yaşamayacağımız
  15. Cancan234

Ping sorunu vs yaşanıyormu yada dc den atma vs lolde sürekli hata veriyor vpnler de bu dediğinizi tam bilmiyorum
Geri