cancan3535 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Iki farklı 5070li hazır sistem arasında kaldım

evet üsttekinin anakartı diğerine göre daha iyi aşağıdakinin rami cl30 olması avantajıyla üsttekine göre daha iyi
  2. C

Iki farklı 5070li hazır sistem arasında kaldım

hocam ben de yukarıdaki sisteme çok benzer bir sistem alıcam ama yukarıdaki ram seçiminizin çok kötü olduğunu düşünüyorum aşağıdaki patriot viper venom ram güzel ama bu maliyetlerin altına giriyorsak 16 değil de 2x16 ile 32gb ramin daha uygun olacağını düşünüyorum 2000-25000tl fark ile
  3. C

2000TL altı normal boyut klavye önerisi

şuanlık %100 arıyorum ama tabii %60 %70 falan olanlar daha revaçtaysa onlara da yönelebilirim. her iki seçenekten de en iyilerini görmek istiyorum
  4. C

35-48 bin TL arası sistem toplama tavsiyesi

forum harici iletişim yasak mı hocam sizinle gaming gecesi için aktif iletişimde kalmak isterim
  5. C

hocam hem singleplayer oyunlardaki multiframegen, ray traycing teknolojisinden hem de elden çıkarma durumu olabilir belki 1 sene içerisinde bu yüzden elden çıkarırken 5060 ti'lı sistem daha kolay gider diye düşündüm. o yüzden tercihim sanırım 5060ti'dan yana olucak. diğer parçalar fotoğraftaki...
  6. C

hocam sol taraftaki ekran kartını 3 fanlı palit 5060 ti'ye çeksem nasıl olur bütçeden kısmak açısından?
  7. C

Hocam mouse'um var, klavye için 2000 tl bir bütçe düşünüyorum önceliğim %60 %70 boyut olan klavyeler değil fakat eğer onlar revaçtaysa onlardan birini de tercih edebilirim k500 / rk r65 gibi klavyeler gördüm birkaç gündür ama dediğim gibi önceliğim sistem + monitör olayını kafamda çözmek
  8. C

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 gündür ilk sistemimi toplamaya heveslendim günlerdir bulabildiğim her kaynakta her forumda araştırma yapıyorum. 35 bin TL diye çıktığım yolda 48'lere dayandım ve hala netleştiremedim kafamda bir şeyleri. Tüm parçaları şuanlık akakçe'den bakıp farklı farklı...
  9. C

2000TL altı normal boyut klavye önerisi

Şu ekonomide 2000TL'nin altında ve %60 falan olmayan, Logitech G213'ten daha iyi bir seçenek olarak gördüğünüz klavye var mıdır?
  10. C

Bilgisayar parçalarını ucuza alma

Merhaba arkadaşlar. Aşağıda yazdığım sistemi parantez içindeki sitelerden toplamayı düşünüyorum yakın zamanda. Dün monitör Amazon'da 2 bin lira daha ucuzdu şu anda oraya zam gelmiş İncehesap'ta en ucuzu. İndirimleri takip eden, kovalayan arkadaşlara soruyorum bu yazdıklarım arasından şunu...
  11. C

Yardım 10-15k arası Monitör Önerisi

Kendi fiyat bandında en iyi seçenek olduğunu düşündüğüm ASUS TUF GAMING VG27AQML1A modeline göz atabilirsiniz. Onun haricinde ben kavisli monitör sevmiyorum ama siz seviyorsanız az önce yazdığımdan biraz daha iyi olan SAMSUNG G65B var.
  12. C

Benzer fiyata 5060 Ti'lı sistem mi 5070'li mi?

Ryzen 7 7700 ve ASUS Dual RTX 5060 Ti 126 GB GDDR7 128Bit-OC, Asus Prime B650M anakart, 16GB RAM, 1TB SSD, kasa ve soğutuculu bir sistemi ayrı ayrı sitelerden yaklaşık 49-51 arasına toplamak üzereydim ve şu aşağıda linkini bıraktığım sistemi gördüm. Sizce hangisi daha iyi ve git bunu al...
  13. C

45 bin TL hazır sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta içerisinde aşağıda yazdığım parçaları farklı farklı sayfalardan bulduğum en uygun fiyatlara ayrı şekilde satın alarak toplamayı düşünüyorum. Şuanda maksimum 45-46 bin TL fiyat bandında, aşağıdaki sistemden daha iyi olduğunu düşündüğünüz "HAZIR" sistem...
  14. C

Bu sisteme hangi ekran kartı?

43-45k hocam max
  15. C

Bu sisteme hangi ekran kartı?

Eğer işlemci bu sisteme fazla diyorsanız işlemciden kısabilirim ya da başka bir parçayı yükseltebilirim hocam ama ekran kartında model yükseltmek gibi bir düşüncem ne yazık ki yok. Ne r7 7700'den düşük ne önerirsiniz r5 7500f falan mı?
Geri