candidaalbicans isimli üyenin son içerikleri

1. C

Çin'den ne getirtmek mantıklı olur?

Çin e seyahate giden arkadaştan gelirken getirmesi için ne istemek mantıklıdır? Elektronik her türlü öneriye açığım.
  2. C

Yardım Scroll tekeri temizlenir mi?

ATK blazing sky X1 ultra mousumun scroll tekeri arızalandı. Baktığımda kedi tüyü dolandığını görüyorum ama çok derinde ulaşılacak gibi değil. Açıp temizlemenin bir yolu var mı? Bilen birisi var mıdır?
  3. C

ATK Blazing Sky Z1 8khz drop sorunu

çözümü yok. 4k da kullanıyorum sorun olmuyor.
  4. C

Hangi Supplementler Faydalı Olur ?

Güzel bilgiler verilmiş ama bir noktayı düzeltmek isterim. Kreatin takviyesi günlük 3-5 gram arasında alındığında böbrekler için son derece güvenlidir. İhtiyacınızdan fazla su içmek için kendinizi zorlamayın lütfen. Fazla su içmenin zararları bilimsel olarak ispatlıdır. Ancak kreatinin...
  5. C

Yardım Bu kabloyla 1000mbps alabilir miyim?

İhtiyacınızın çok üzerinde bir kablo. tabii iddia ettiği gibi cat 7 ise. kaliteli bir cat 6 ile de 1000mbps alabilirsiniz.
  6. C

Windows Defender Yeterli midir

window defender şöyle bir şey bence:
  7. C

Ekibimize Oyun Arkadaşı Arıyoruz

Hala oynuyorum daha ölmedik
  8. C

Ekibimize Oyun Arkadaşı Arıyoruz

bir ayağı çukurda gamer demedik yav :) son nefeste headshot atmak isteyenler eklesim
  9. C

GAMİNG GEN SİSTEM ALINIR Mİ

iki üç yıl oldu herhalde ben de sistemi bu siteden aldım, sıfır sorun. Sıkıntı çeken de duymadım, güven açısından problem yok.
  10. C

Cs2 için 360 hz monitör önerir misiniz

Türkiyedeki ortalama pinglerle mantıklı bir yatırım değil. 1 ms tepki süresi kısaltıyorsunuz ama server almanyada isveçte. şahsen 50 ms altı sürede bağlatı kuramadım, 30 ms bile türkiye için çok iyi bir değer denebilir. Karşıdaki adam 10 ms ile 8 ms ile bağlanıyor. isterseniz 1000 hz ekranla...
  11. C

Dota 2 ögretecek var mı bana ?

Böyle zehirlere bile isteye bulaşılmaz. Bir arkadaşın zorla başlatır.
  12. C

Yetişkin Dijital Oyun Formu

ahiret suallerini ben de bitirdim çok şükür. Bu ne dostum aklına gelen tüm soruları sormuşsun
  13. C

1600 liraya SteelSeries Rival 3 Wireless almak hata mı?

Hata. İki yıl civarı kullandım. Şarj edilebilir pil ile kullanın sürekli pil değişirsiniz. Tekerle iki ayda vedalaşırsınız kronik arızası bu. Kullanılmaz bir alet değil ama kalite beklentinizi düşük tutun alacaksınız.
Geri