ATK blazing sky X1 ultra mousumun scroll tekeri arızalandı. Baktığımda kedi tüyü dolandığını görüyorum ama çok derinde ulaşılacak gibi değil. Açıp temizlemenin bir yolu var mı? Bilen birisi var mıdır?
Güzel bilgiler verilmiş ama bir noktayı düzeltmek isterim. Kreatin takviyesi günlük 3-5 gram arasında alındığında böbrekler için son derece güvenlidir. İhtiyacınızdan fazla su içmek için kendinizi zorlamayın lütfen. Fazla su içmenin zararları bilimsel olarak ispatlıdır. Ancak kreatinin...
Türkiyedeki ortalama pinglerle mantıklı bir yatırım değil. 1 ms tepki süresi kısaltıyorsunuz ama server almanyada isveçte. şahsen 50 ms altı sürede bağlatı kuramadım, 30 ms bile türkiye için çok iyi bir değer denebilir. Karşıdaki adam 10 ms ile 8 ms ile bağlanıyor. isterseniz 1000 hz ekranla...
Hata. İki yıl civarı kullandım. Şarj edilebilir pil ile kullanın sürekli pil değişirsiniz. Tekerle iki ayda vedalaşırsınız kronik arızası bu. Kullanılmaz bir alet değil ama kalite beklentinizi düşük tutun alacaksınız.