Merhaba telefonumu kafaya sabitlemek istiyorum kamerasını kullanacağım nasıl bir şey almalıyım direk link varsa atar mısınız hem yatay hem dikey video çekeceğim
Merhaba ben dikey ve yatay videolarım için kamera tutucu arıyorum özellikle çantaya takılanlar varmış önerisi olan varmı veya kafa omuz kısmı içinde olur ama önceliğim çanta olan tutucular bütçem 750 tl
Merhaba kafaya telefon sabitleme aracı almak istiyorum hem yatay hem dikey video için genellikle yatay çekeceğim bütçem maksimum 750 lira önerileriniz varmı
Merhaba ekran kartımın takılı olduğu yerde kasada 3 port girişi var bunların farkı nedir birisinde kablo çok oynuyordu diğerine taktım herhangi bir değişiklik olmadı bunların farkları nedir
Merhaba instagram hesabım facebook"a bağlıydı facebook hesabım kapatıldı bu sebeple instagram hesabımın hiçbir suçu yokken o da kapandı içinde videolar takipciler felan vardı ama o da kapandı geri açmanın bir yolu yokmu instagramla facebook"u ayırıp
diğer oyunları bilmiyorum ama cs gibi oyunlar için maximum 240 yeterli oluyor e sporcudan duymuştum yayında söylüyordu para tuzağı demişti maximum 240 a para harcayın demişti tabi diğer oyunlar hakkında bilgim yok bilen varsa yorumlayabilir
Merhaba youtube shorts da oyun yayını yapmak istiyorum fakat bit hızını 6000 yapınca oyun takılıyor maximum 2500 yapınca takılmıyor o zaman da kalite çok düşük oluyor yayının bunun bir çözümü varmı
Merhaba youtube shorts da oyun yayını yapmak istiyorum fakat bit hızını 6000 yapınca oyun takılıyor maximum 2500 yapınca takılmıyor o zaman da kalite çok düşük oluyor yayının bunun bir çözümü varmı