caneblat40 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Twitter para kazanma

Merhaba Twitter'da 5 milyon görüntüleme yaptım 1 hafta felan oldu ama hala 0 tl gözüküyor anlayan varmı
  2. C

Telefonu kafaya sabitleme aparatı

Merhaba telefonumu kafaya sabitlemek istiyorum kamerasını kullanacağım nasıl bir şey almalıyım direk link varsa atar mısınız hem yatay hem dikey video çekeceğim
  3. C

Kamera tutucu önerisi

Merhaba ben dikey ve yatay videolarım için kamera tutucu arıyorum özellikle çantaya takılanlar varmış önerisi olan varmı veya kafa omuz kısmı içinde olur ama önceliğim çanta olan tutucular bütçem 750 tl
  4. C

Kafaya kamera sabitleme aparatı telefon için

Anlayan varmı
  5. C

Kafaya kamera sabitleme aparatı telefon için

Merhaba kafaya telefon sabitleme aracı almak istiyorum hem yatay hem dikey video için genellikle yatay çekeceğim bütçem maksimum 750 lira önerileriniz varmı
  6. C

Ekran kartındaki portlar ne işe yarar

Merhaba ekran kartımın takılı olduğu yerde kasada 3 port girişi var bunların farkı nedir birisinde kablo çok oynuyordu diğerine taktım herhangi bir değişiklik olmadı bunların farkları nedir
  7. C

Çözüldü✓ 500 liraya GT 1030 vs R7 370

cs oynatmaz 1030
  8. C

Kapanan instagram hesabı açılır mı

merhaba anlayan varmı
  9. C

Kapanan instagram hesabı açılır mı

Merhaba instagram hesabım facebook"a bağlıydı facebook hesabım kapatıldı bu sebeple instagram hesabımın hiçbir suçu yokken o da kapandı içinde videolar takipciler felan vardı ama o da kapandı geri açmanın bir yolu yokmu instagramla facebook"u ayırıp
  10. C

380hz monitör alınır mı?

diğer oyunları bilmiyorum ama cs gibi oyunlar için maximum 240 yeterli oluyor e sporcudan duymuştum yayında söylüyordu para tuzağı demişti maximum 240 a para harcayın demişti tabi diğer oyunlar hakkında bilgim yok bilen varsa yorumlayabilir
  11. C

Shorts canlı yayını yapma

Merhaba youtube shorts da oyun yayını yapmak istiyorum fakat bit hızını 6000 yapınca oyun takılıyor maximum 2500 yapınca takılmıyor o zaman da kalite çok düşük oluyor yayının bunun bir çözümü varmı
  12. C

merhaba anlayan varmı
  13. C

Merhaba youtube shorts da oyun yayını yapmak istiyorum fakat bit hızını 6000 yapınca oyun takılıyor maximum 2500 yapınca takılmıyor o zaman da kalite çok düşük oluyor yayının bunun bir çözümü varmı
Geri