Yanlış anlama Kardeşim sözüm sana değil kurumsal firmalar da bu işi yapıyorum diye yapamayan çok var 😊 Benim için önemli olan Ekran kartının slotunun kaçta ne çıkacağını bilen adam sıvı soğutmayı takmayı da aynı şekilde ve bağlantıları yapacak kişi 😊 bunları da sen biliyorsun bu yüzden senin...
İftar da veriyoruz 😀😀😀 Ya tabii ki kafa rahat bir şekilde toplamış oluruz evde rahat rahat
1681588762
Sistem tavsiye mi senden almıştım sistemi kurmakta size nasip olucak galiba 😊 Ya o kadar para verdim ki toplayacak adamın kendi sistemi gibi montajı yapmasını istiyorum. Yoksa toplayacak kişi çok...
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda parça parça topladığım sistemin sadece montajı kaldı kendim az çok anlıyorum ancak çok para verdim bu parçalara şimdi az çok anlamayla kasaya parçalara zarar vermek istemiyorum tornavida setim falan da yok. İstanbul Bahçelievler çevresinde oturuyorum buralarda...
Peki GameRock tuftan ne yönden iyi onu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
1680892666
Soğutma olarak Tuf modelinde bulunan Ön plakanın metal olması etkili değil mi ben aslında bu yüzden tuf modelini istiyordum ön plakanın metal olması
Teşekkür ederim
1680891838
Bilmediğim için soruyorum neden GameRock daha iyi peki. Yani benim bildiğim kadarıyla tuf biraz daha büyük bir model ve ön plakası metal
Arkadaşlar uzun zamandır araştırma içerisindeyim. İki ürün arasında ikilem de kaldım Asus tuf 3 yıl Garantisi var daha çok piyasa malı Palit GameRock modelinin 2 yıl ama arada 5k fiyat farkı var ama tabi Asus kampanyasın da 2 bin TL geri ödeme yapıyor aradaki fark 3 bin TL düşüyor. O aradaki...