Merhaba , yeni bir kulaklık almak istiyorum ancak. Çok araştırma yapmama rağmen hiçbir kaynağa tam olarak güvenemedim. Hyper X Cloud 3 ile Razer Blackshark v2x arasında kaldım. Kablolu , ses seviyesi yüksek, ses kasılabilecek kaliteli bir kulaklık önerisi istiyorum. Mikrofon tarafına çok...
Merhaba şuan aktif olarak kullandığım kulaklığın ses seviyesinden gram memnun değilim windows sesi %100 olmasına rağmen istediğim verimi hiçbirtürlü alamıyorum . İnternet kafelerdeki kulaklıkların sesi %10 bile olsa kulak patlatıyor . 1800 lira bütçem var kulaklarımın pasını silecek kadar güçlü...
Genel olarak fps oyunları oynuyorum ancak ağır oyunlar oynamak istediğimde aşırı bi problem olur mu sizce monitörü de 1080p sipariş ettim bütçem yetmedi
Selamlar geçenlerde yeni bir bilgisayar dizdim ve sipariş ettim ancak bazı sitelerde yaptığın darboğaz testleri %10 luk bir darboğaz olduğunu söylüyor. Yardımcı olur musunuz?
özellikler:
Ryzen 5 7600x 4.7 GHz
MSI 4070 2xVentus 12 GB
32 GB 5600 MHz RAM
MSI A620M-E
Darboğaz olur mu sizce...
Hocam bardisihin özelleştirilmemiş hali 1x16 GB bi ramden destek alıyor
4070 Super bi sistem için 32 gb daha uygun olur bence
sıvı soğutması 120mm sistemin incelenme videosunda işlemcinin 75 derecelere çıktığını görebilirsiniz
240mm daha uygun gibi geldi ancak ram konusunda twinmosu ilk defa...
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-mag-forge-120a-b65-rgb-6-fanli-650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,741942372.html
Hocam 7800 XT için uygun mudur sizce
Haklısın hocam sistemi kendimce yorumlamak gerekirse çok dolu gibi gözüküyor ancak kalite konusunda can sıkar gibi değerlendirdim.(Yanlışım varsa affola ancak palit gibi markalar çok iç açıcı gelmedi)
4070 Konusunda haklı buluyorum ancak palit gainward gibi markalar asus msi kadar güven vermiyor gibi hissediyorum.
2. el pek düşünmüyorum hocam 1 ay sonra dizmeye başlayacağım
1733960187
Hocam çok teşekkür ederim . benimde bütçem çok kısıtlı olduğu için toplayacakken iyi bir bilgisayar...
Snerjdeki bardish sistemini çok güvenilir bir bilgisayar satıcısına gösterdim parçalarının kalitesinin 5 para etmediğini söyledi ayriyetten snrj sitesi hakkında da aralık ayı içerisinde 5-10 tane şikayet var iade politikalarıyla alakalı bende sistem arıyorum ancak bardish cok mantıklı bir tercih...
Amd tarafından düşünüyorum ancak bazı tanıdıklarım amd ekran kartında ısı gibi problemlerin çok olduğu söylendi bi tık ürkek davranıyorum açıkçası. Ayriyetten 4070 kartı performansın daha iyi olduğunu biliyorum ancak parça kalitesinden dolayı kafam çok karışıyor
Merhaba , 2 haftadır bi sistem arayışı içerisindeyim. 55.000-60.000 ( monitör dahil) bir bütçem var. Araştırmalarımı yaptım ancak ekran kartı konusunda çok takıldım ve ne tercih etmem gerektiğini bilmiyorum. Sizce Palit,Gainward vs. markalarının 4070 , 4070 super’ini mi tercih etmeliyim yoksa...