canerkuscu_ isimli üyenin son içerikleri

1. canerkuscu_

1.6 ies otomatik 400-450k arasına alınır mı hocamsular

Elektrik Tesisatı Kendini Belli Eder heryerden kablo fışkırmasın kablolarda kesme biçme olmamasına bakarsın İşaretlediğim parça distribütör bu parça orjinal olması gerek yan sanayi olunca araç rolantide dalgalanma ışıklarda stop etme sorunları hatta hiç çalışmama durumu yapabilir. ieslerin can...
  2. canerkuscu_

1.6 ies otomatik 400-450k arasına alınır mı hocamsular

Elektrik tesisatı oynanmamış, bakımlı temiz olursa keyifle binersin 2 kere ies sahibi oldum memnundum
  3. canerkuscu_

Al sat için ps 4 vs g29

direksiyon seti piyasası yaza giriş ve yazın hızlı akıcı sadece g29 ile bağlı kalmayabilirsin dfgt-g25-g27 ler daha hızlı alıp satılınıyor fiyattan dolayı aşırı kozmetik sorunu olmayan pedalları sorun yoksa kafa rahat satarsın
  4. canerkuscu_

Ehliyet yazılı sınav

telefona sınav uygulamalarını indir sıkıldıkça çöz geçersin araba mekanik ve yol levha bilgin varsa tek zorlayan kısım sağlık olabiliyor
  5. canerkuscu_

Megane 2 alınır mı? Ya da muadili bir araç

Accent Era 1.5 vgt bulabilirsen tavsiye ederim
  6. canerkuscu_

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

MSI G244F E2 alınır mı tahmini 4000 tl ye falan düşcek sanırım
  7. canerkuscu_

GTA 4 MÜ, BULLY Mİ alayım?

en çok keyif alarak oynadığım gta 4 dü
  8. canerkuscu_

Lise mezunu için askerlik nasıl tecil ettirilir?

askerlik şubesine diploma ve kimlikle gidip erteletmek istediğini söylemen yeterli
  9. canerkuscu_

Honda civic 1.6 ies 1998 2001 model günümüzde hâlen alınır mı

yorgun araba illaki kendini belli ediyor ilk aracım 340binkm deydi şimdiki 255km de japon araçlar hondalar dayanıklı araçlar ucuza kaçmadan iyi araba alman gerekli istanbuldaysan iyi ustalar tavsiye edebilirim exper den önce ustanın motor kontrolü daha önemli
  10. canerkuscu_

şuanki aracımı alalı 8 ay oldu bundan önceki aracımda 1 sene kullandım oda 97 1.4 is toplam 2 sene civarı hondanın içerisindeyim alırken sana tavsiyem motor konusunda : distribütör'ün orjinal olup olmadığını kontrol et yan sanayi ise hemen çıkma orjinal taktır çabuk bozuluyor , aldığında...
  11. canerkuscu_

ben 2001 1.6 ies sahibiyim hiç sorun yaşamadım uzun yolda yaptım istanbul-bursa istanbul-sivas şehir içindede işe gidip geliyorum aldığımda kafam rahat olsun diye triger seti,devirdaim,hortumlar, keçelerini vs sıfırladım
  12. canerkuscu_

Yardım EA Sports FC 24 inanılmaz takılma sorunu

bende aynı sorunu yaşıyorum oyun akıcı fakat kornerlerde geçiş sahnelerinde vs aşırı kasma takılma var
  13. canerkuscu_

Araç led far önerisi H11

Transit aracımın sis farında mono serisi var baya iyi aydınlatması
  14. canerkuscu_

19 Yaşında babanın sağlık sigortasından yararlanılabilir mi?

sosyal güvenlik merkezinde babamın sigortasına dahil olmak istiyorum diyince tc kimlik isteyip sistemden onaylıyorlar tam emin değilim sanırım 20 yaşına kadar yararlanabiliyorsun
Geri