Elektrik Tesisatı Kendini Belli Eder heryerden kablo fışkırmasın kablolarda kesme biçme olmamasına bakarsın
İşaretlediğim parça distribütör bu parça orjinal olması gerek yan sanayi olunca araç rolantide dalgalanma ışıklarda stop etme sorunları hatta hiç çalışmama durumu yapabilir. ieslerin can...
direksiyon seti piyasası yaza giriş ve yazın hızlı akıcı sadece g29 ile bağlı kalmayabilirsin dfgt-g25-g27 ler daha hızlı alıp satılınıyor fiyattan dolayı aşırı kozmetik sorunu olmayan pedalları sorun yoksa kafa rahat satarsın
yorgun araba illaki kendini belli ediyor ilk aracım 340binkm deydi şimdiki 255km de japon araçlar hondalar dayanıklı araçlar ucuza kaçmadan iyi araba alman gerekli istanbuldaysan iyi ustalar tavsiye edebilirim exper den önce ustanın motor kontrolü daha önemli
şuanki aracımı alalı 8 ay oldu bundan önceki aracımda 1 sene kullandım oda 97 1.4 is toplam 2 sene civarı hondanın içerisindeyim alırken sana tavsiyem motor konusunda : distribütör'ün orjinal olup olmadığını kontrol et yan sanayi ise hemen çıkma orjinal taktır çabuk bozuluyor , aldığında...
ben 2001 1.6 ies sahibiyim hiç sorun yaşamadım uzun yolda yaptım istanbul-bursa istanbul-sivas şehir içindede işe gidip geliyorum aldığımda kafam rahat olsun diye triger seti,devirdaim,hortumlar, keçelerini vs sıfırladım
sosyal güvenlik merkezinde babamın sigortasına dahil olmak istiyorum diyince tc kimlik isteyip sistemden onaylıyorlar tam emin değilim sanırım 20 yaşına kadar yararlanabiliyorsun