Canerx19o3 isimli üyenin son içerikleri

1. C

PC Bazen 1 Saat İçinde Bazen 6-7 Saat Sonra Ekran Kapanıyor ?

arkadaki dp kablosundan bahsediyorum dostum elektriğini kesmedim
  2. C

ekran kartı tutucu yok sipariş ettim ondan kaynaklı mı ? 1785697923 evet öyle demişti arkadaş
  3. C

yaşadım şuan olayı söktüm taktım kabloyu pc baştan başladı ama kesinlikle kasa fanlar olsun ledler olsun durmamıştı
  4. C

tamamdır olunca deneyip geri dönüş sağlayacağım.
  5. C

yani hatayı alınca mı bağlantıyı kesip 10 15 sn bekleyip geri takayım ?
  6. C

İkiside hiç birzaman olarak seçili zaten
  7. C

ekran birden gidiyor kasa ayın şekil çalışmaya devam ediyor güç düğmesine basılı tutup kapatıyorum geri açıyorum baştan başlıyor. 1785590024 ekran birden gidiyor kasa ayın şekil çalışmaya devam ediyor güç düğmesine basılı tutup kapatıyorum geri açıyorum baştan başlıyor.
  8. C

biostan sadece ramları expo yaptım onun haricinde ne sürücü nede pcnin kendisinden bir ayar yapmadım stok kullanıyorum.
  9. C

9070xt 7800x3d 32gb ram patriot cl 30 mhz6000 msi b850m p wifi anakartım var bazen 1 saat içersinde kapanıyor mesela dün 6 saat cyberpunk oynadım full ayarlarda hiç bir şey olmadı bazen ise ekran kapanıyor kasa çalışır durumda kasayı basılı tutup kapanınca geri baştan açılıyor pc sorun neyden...
  10. C

Öneri 5k Bütçem Kaldı PC İçin Koltuk Önerisi

ahahah öyle yapacam en son :D
  11. C

şuan bu satırları plastik beyaz sandalyeden yazıyorum beni kurtarın :D
  12. C

beyler 5k bütçem kaldı koltuk arıyorum pc başında oturmak için gaming koltuk olur normal ofis koltuğu olur önerilerinize açığım 5k geçmemek üzere malum sistemi dizdik para suyunu çekti :D
  13. C

Öneri Attack Shark X85he Alınır mı?

Beyler 3 3.5 bütçe var bu klavye alınır mı önerir misiniz? ? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-attack-shark-x85-rgb-mor-ingilizce-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1466676084.html
  14. C

Çözüldü✓ 2 Bin TL Monitör Önerir Misiniz? Bütçe:10k

Teşekkürler arkadaşlar gigabyte olanı aldım kargoda şuan konu başlığını açarken klavyenin azizliğine uğramışım 2k yerine 2 bin tl yazmışım teşekkür ettim hepinize.
  15. C

Çözüldü✓ 2 Bin TL Monitör Önerir Misiniz? Bütçe:10k

Verdim siparişi dostum alınca sizi tekrar rahatsız ederim hoparlörü yokmuş olsaymış iyiymiş aslında ama sağlık olsun
Geri