Çangır isimli üyenin son içerikleri

1. Ç

🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.291 TL

Merhabalar monitörden ben de aldım forumdaki yorumlardan istinaden ve gayet tatmin etti beni 2 ölü piksel 2 de sıkışmış piksel var sanırım . Sıkışmış piksele zoom attığımda normal duruyor son fotoğrafta zoomlu halini ekledim ve zaten bunları normal kullanımda görmeniz neredeyse imkansız . İlk...
  2. Ç

Trendyoldan bu key alınır mı ?

Yani güncelleme vesaire alıyor insanlar çok büyütmüş bu key işini ben de anlamadım
  3. Ç

Microsoft activation scrips ile Etkinleştirdim ben
  4. Ç

Üstad bu şekil aktif ettim normal oem keyden vb ne farkı var güncelleme vs alabiliyor muyuz?
  5. Ç

Kasa Fanları Çalışmıyor

Özelden yazdım
  6. Ç

Reis yabancı kullanıcılar ara sıra kapandığını söylüyor kablodan dolayı yazmış bazıları öyle bir sorun var mı ve renk gamutundan memnun musun?
  7. Ç

Kasa Fanları Çalışmıyor

Reis sistem elimde son ssd kaldı onu bekliyorum ama burdan mı yoksa yeni konu mu açmam lazım onu bilmiyorum .
  8. Ç

Kasa Fanları Çalışmıyor

Ben de toplamayı bilmiyorum toplayacağım fan kontrolcüm vs yok öğrenmeye çalışıyorum yanlış bişey yapmayayım doğrusunu öğreneyim diye yazdım.
  9. Ç

Lenovo legion R27QE gerçek tepki süresi?

Anlık 8500tl yl hakediyor mu?
  10. Ç

Kasa Fanları Çalışmıyor

Nasıl çözdünüz hocam
  11. Ç

Kasa Fanları Çalışmıyor

Çözdünüz mü hocam
  12. Ç

Üstad renk gamutu mu kontrast mı hangisini istediğimi nerden anlicam cahil bir kullanıcıyım 😄. T80 yorumlarına baktım da pek iç açıcı değil hocam bazıları ölü piksel yokken 1 ay sonra ölü piksellerin çıktığını bazen de ekranın çizgi çizgi olduğunu söylüyor nedeni nedir?
  13. Ç

Fiyatının hakkını veriyo mu baba sipariş vericem bi monitör eksik setup ta çıldıracam.
  14. Ç

Deme usta onu 🥹 alıcaktık oysa
  15. Ç

Tabikide yabancı inceleme iyidir ama hocam ilk izlenim ve kalite kontrol açısından nasıl bir ürün gelir o önemli malum 6 ölü piksel altına değişim yok sadece iade varmış cok önemli değil ama sırf kalite kontrol yüzünden lenovo dan vazgeçmiştim.
Geri