Merhabalar 1 senedir kullandığım thermalright phantom spirit 120 se soğutucumun fanı sabah kalktığımda cızırtılı çalışmaya başladı . Acaba kablo veya bir şey mi takıldı diye baktım fakat takılan bir parça yok. Çıkardım elimde baktığımda ürünü bir yere temas ettirince dalgalı çalışmaya ve cızırtı...
1-2 yorum buldum rahatlık konusunda iyi iş çıkarıyormuş fakat oyuncu koltuğu gibi sarmadığı için bi tık rahatsızlık veriyormuş fps vs oynarken ayriyetten malzeme kalitesi olarakta plastik parçaların çok olduğunu fiyatına göre bu parçaların olmaması gerektiğini savunan bir yorum gördüm eğer...
Hocam parça kalitesi süngeri gıcırtı mevzusu ne durumda kol kısımları cok dandik diyolar baya olumsuz yorum gördüm ama arkadaşta var memnun . Benim için en önemli mevzu oturduğum yerin rahat olması uzun süre oturuşta rahatsız etmemesi ki zionun koltuklarını gördüm bayağı süngerleri kalın...
Bu model aklımda xprime neo da 8 e geliyor şuan ama olumsuz yorumlara rastladım bide xmax in reklamları onüme çok çıkıyor trendyol yorumları da bayağı iyi . Acaba mı dedirtiyor .
Ben de bu seçenekler arasındayım karar verebildiniz mi ? Xdrive alayım kafam rahat etsin diyorum deri olanda indirim var 7.5 a geliyor suan ama oda terletir mi deneyimim yok. Şu aralar xrancer ve xmax reklamları çok çıkıyor onlarda durum nedir xmax yorumları bayağı iyi bi göz attım görüntüde...
Merhabalar monitörden ben de aldım forumdaki yorumlardan istinaden ve gayet tatmin etti beni 2 ölü piksel 2 de sıkışmış piksel var sanırım . Sıkışmış piksele zoom attığımda normal duruyor son fotoğrafta zoomlu halini ekledim ve zaten bunları normal kullanımda görmeniz neredeyse imkansız . İlk...