Hot-swappable ilgili bir şey diyemem ama kablosuz gaming klavyeler hiç göze hitap etmiyor çok garip ve kaba duruyorlar ben bu klavyeyi alacağım diye 1 ay gezindim birsürü ürün denedim en iyi hissiyatı bunda aldım ayrıca sesi çok tatlı .
Evet sorum basit diğer krallıkların başarılı baskın sayısı çok fazla ama benim olduğum krallığın başarılı baskın sayısı 0 bu başarılı baskın nedir acep ? (Pcden oturum açmaya üşendim SS alamadım takılmayın resme:)
Demek istediğim şu laptopum var ve Laptopta grafik kartı olan (gpu0) olarak geçiyor İNTEL(R) UHD Graphics %2-3-6 olarak takılırdı ama bugün hdmı ile Monitöre bağladım monitörü ana ekran yaptım ve ayarlardan sadece monitöre görüntü verecek şekilde ayarladım artık Intel grafik kartı yerine Nvidia...
Evet laptopum için SSD arıyorum teknik özellikler uyuyor bunu beğendim ancak 1 tane SSD için 4k verilirmi sorusunu soruyorum kendime okuma yazma hızları bence iyi ama çok pahalı olduğu kanaatindeyim ancak yinede bunu almayı düşünüyorum ancak bukadar para vermeye gerek yok derseniz öneriye açığım...
Bizim bir işletmemiz var gündelik ile 8 saat = 600 TL ( fiyat daha fazla olabilir ama bundan düşük değil minimum bukadardır) cumartesi dahil hafta içi 5 gün toplam 6 gün mesela ben çalışırsam hiç bir guiderim yok aile evindeyim gidiş geliş sıkıntıda yok 10 dakika yürüme mesafesi yemek...