Olabilir hocam varsa öyle bi durum üzücü açıkası. 2 Aydan biraz daha fazla oldu DP kablosuyla OC olmadan 240hz olarak kullanıyorum günde 5-6 saate yakın...
Konu açmanızın nedenini anlayamadım. Eskiden bu tarz durumlarda olaylar yaşandığında firma iade kabul etmediğinde ya da kargo bu durumu üstlenmediğinde konu...
Hocam tayfun hocamı etiketlemişsiniz güzel hoşta adam istediğiniz özellikleri tahmin ederek mi öneride bulunacak :) En azından istediğim özellikle Samsun G4...
Donanımla da alakalı değilmiş hocam ya. Aslında doğrulama yaptıktan sonra olmaması gereken bir durum. ModernWarfare.exe yi yönetici olarak çalıştırmayı...
Hocam olay kapasiteyle alakalı. Simdi üzerinize alınmayın sie etrafımda 10 tane adam gösteririm 2 sene çalıştırsamda bi halt olmayacak. Önemli olan sizin...
Değerli oyun yapımcıları Soup'u öldürdükleri için cod hakkında hiçbir konuya yorum yapmak istemiyorum. Neyse. Bilgisayarınız oyunu açmak için yeterli...
Samsung 9100 performansından memnunum. Profesyonel işlerden ziyade oyun+klasik pc kullanımlarından bahsediyosak bu serileri kullanmanın hiç manası yok...