canimbenes isimli üyenin son içerikleri

1. canimbenes

TOGG 10X (Uzun Menzil) Önerir misiniz?

Hocam normal varolan firmaların istasyonlarından gelecekmiş. Astor-Trugo vs vs. eyvallah hocam çok teşekkür ederim
  2. canimbenes

Hocam detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi stoklarda bi sorun var sanırm suanda 10x satısı gözükmüyo trumore da. Aklıma takılan bir şey olursa ulaşayım size. Çok teşekkür ederim tekrardan 1773940204 Hocam hiç aklıma gelmemişti o model. Piyasası ne durumda o araçların...
  3. canimbenes

Hocam şuanda elimizde 2024 13 tce 140 hp megan ve 2012 1.6 eelantra var. İkisini sattığımızda 2-2.1m gibi bi bütcemiz oluyo. Bu kredi fırsatından kaynaklı togg düşünüyoduk ödeme kolaylığı çok iyi geliyodu, şimdi baktım togg satışlarında bi sorun var sadece 3.2m olan araçtan kalmış uygulamada...
  4. canimbenes

Teşekkürler, menzil konusunda bi fikriniz var mı çoğu kişi 500-600 km menzil deniyor ancak maksimum 350km gidiyo falan diyolar
  5. canimbenes

o bütcelere çıkamayabilirim, togg un faizsiz ya faizli olan ödeme fırsatlarından yararlanmayı planlıyorum ek olarak 3m altında juniper yok
  6. canimbenes

Arkadaşlar merhabalar. 2.5M tl civarında bir param var. Özellikle halihazırda togg sahibi kişilerden fikir almak istiyorum. Bu aracı gerçekten önerir misiniz? Yılda sadece 3-5 defa 500km civarında şehir dışı yolculuğu yapıyoruz. Onun dışında hep şehir içi kullanımımız var. Apartmanımın anlaşmış...
  7. canimbenes

GTA 5 Enhanced kasma bugu

yeni bi güncelleme geldi enchanded versiyonuna belki ondan da olabilir. Ekran kartını güncellediniz mi ona da güncelleme gelmişti
  8. canimbenes

GTA 5 Enhanced kasma bugu

oyuna geç girmesi ssd kasmalarda ekran kartına bağlı olabilir. Sistem bileşenlerini yazar mısın?
  9. canimbenes

Yardım Hepsiburada'da aktif indirim varmı?

İkisi birbirinden farklı amaçla yapılmış ürünler. Kıyaslamayın iki ürünü
  10. canimbenes

Fan hızını bununla kontrol edebilir miyim?

önemli olan anakart üzerindeki hangi porta bağladığınla alakalı. Ek olarak o portun maksimum kaç amper çektiğide önemli. Eğer portun maksimum 4 fanı destekliyosa bu ürünü alıp istersen 10 tane fan tak gene çalıstırmaz diye biliyorum
  11. canimbenes

Sistemimde bir sorun var yardımcı olabilir misiniz?

Şimdi 2 hafta içerisinde sistemde yazılımsal değişiklik olmamış. Anlattığınız üzere uzun bi süredir yüksek hz ile de yola devam ediyosunuz. Umarım sistemde arıza durumu yoktur. geçmiş olsun, kendi kendine çözülür umarım
  12. canimbenes

2 hafta içinde ekran kartı güncellemesi ya da windows update falan yaptınız mı?
  13. canimbenes

R7 9800x3d için anakart önerisi

kesinlikle öyle. Tomahawk serisini öneririm özellikle x870E serisini
  14. canimbenes

R7 9800x3d için anakart önerisi

Anakarttan kıs ekran kartını 5080 seç. En mantıklısı olur
  15. canimbenes

F sürüm bios mu yüklü?
Geri