cank_3123 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Gigabyte 9070xt Vs Gigabyte 5070ti

hocam ramlerimi 5 saatlik teste soktum ve hiçbir sorun çıkmadı keza işlemcimdede sorun yok ssd sıkıntılıdır belki diye gittim samsung pro ssd aldım yani neredeyse tek suçlu ekran kartı kaldı oyun içerisindeki grafik kontrollerimde diğer parçalar stabilken hjep sorun çıkartan ekran kartı...
  2. C

nasıl yani hocam anlamadım kullandıgım psu 1000w lian li 1779627311 hocam sıstemi sıfırdan aldım 2025 kasımda topladım ve her sorun için uğraştım bilgisayardan az buçuık anlarım bu sorunlar sayesinde araştıra araştıra master oldum :D
  3. C

hocam geçmişe dönük 6 adet driver denedim oyunda değilde önceden masaüstünde dahi takılma sorunlarıyla karşılaşıyordum şimdi çok memnuın olan var ddediniz kafam karıştı acaba kartrıma fabrikasyon bi hata olabilirmi
  4. C

arkadaşlar oncelikle herkese şimdiden iyi bayramlar elimde şuan olan gigabyte 9070xt ekran kartı başıma o kadar çok olay getirdiki anlatamam oyunlarda 1-2 sanıyelık droplar olur olmadık yerlerde oyundan atrmalar kendi kendine driver silmeler daha niceleri ben biri lan gördüm gigabyte aorus elite...
  5. C

AMD pubg mini stutter

Hocam monitör benq zowie 360hz ben 1728x1080 de oynuyorum lakin 1920x1080de ve 2 kda aynı sorunlar devam ediyor
  6. C

AMD pubg mini stutter

dediklerinizin hepsini yaptım lakin sorun hala aynı devam ediyor bazi yerlerde 100fpse kadar düşüyor bazı yerlerde mikro takılmalar
  7. C

AMD pubg mini stutter

1769526579 arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiz için teşekürler güç seçeneklerinden dengeli moda aldım x3d turbo mod kapalı amd driver sürümü:25.10.2 lakin hala sorun geçmedi fps im aşırı düşük geliyor bazı esnalarda oyun içi takılmalar yavaşlamalar devam ediyor 1769527683 .
  8. C

AMD pubg mini stutter

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba sistemimi yeni topladım topladım toplayalı adam akıllı keyif alamadım hergün ayrı bi olay olaylar şöyle başladı ilk zamanlar masaüstünde bile 1-2 saniyelik donmalar oluyordu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama geçti son 1 aydırda sadece pubg oynayan bi insanım...
Geri