OMEN Gaming Laptop AMD Ryzen Al 7-350 32GB 1TB SSD RTX5060 16" DOS 2K 144Hz 1920x1200 C12CSEA linuxla biraz ilgili biriyim ilk laptopum olucak ve linux kuracağım acaba omen gaming hub uygulaması linux tarafında var mı aksi taktirde bilgisayarın tüm özelliklerini kullanamayacakmışım gibi bir his...
eski bir bilgisayar var ve modeme oldukça uzak internet e baglanmak icin ethernet kablosu baglayamiyorum telefonumun internetini baglamak istedigimde ne telefon bilgisayar i ne bilgisayar telefonu görüyor aygit yoneticisindede bilinmeyen aygit deyip unlem işareti veriyor driver pack solituon da...
Windows Xp mi Windows 7 ye yüklemeye çalışırken yerel diskin dolu olduğunu fark ettim depolama alanına mantıksal olarak tanımlanan bölüme kurmaya çalıştığımda kurulumda ilerleyip Windows yüklenemedi hatasını alıyorum ne yapmalıyım bilgisayar mi uyumlu değil yoksa yerel diske yüklemediğimdenmi...
Flash a windows u yazdırdım herşeyi yaptım ama bios ayarlarını yapamıyorum bu eski bilgisayarda bios menüsünde boot menüsünde farkli
1681974618
Böyle
1681974885
Boot kısmıda böyle