canmose isimli üyenin son içerikleri

1. C

İşlemci Sıvı Soğutma Yüksek Isı

Montajı iki kere komple söküp tekrar kontrol ettim pompa ayarlarını tekrardan gözden geçirip yaptım ama değişen yok direk 95 derece fırlıyor bios bi voltajlara bakayım o zaman başka bir şey olabilir mi sizce
  2. C

İşlemci Sıvı Soğutma Yüksek Isı

Merhaba yeni sistem dizdim ryzen 9 9900x var ve artic liquid freezer iii soğutma var ama aida64 de sistem kararlılık testini başlattığımda fpu stres memory stress vs dahil işlemde 95 derecelere çıkıyor sırf bundan bir daha macunu değiştirdim lakin sonuç aynı kurulumu da doğru yaptım ne problem...
  3. C

Yardım Bilgisayar Oyun Oynarken Kapanıyor

Statik elektrik sorunu olabilir bilgisayarın fişini çek açma tuşuna 15-20 sn basılı tut son 7-8 dk kapalı kalsın öyle dene
  4. C

9070xt sizce ay sonu fiyat ne olur?

aynı düşüncedeyiz başkan geçtiğin yolların hepsinden bende geçtim ve rx7800 xt nitro sence 23.700 e alınır mı
  5. C

Type-C Li Bilgisayar Kasası Önerisi

Merhaba x870 anakart ve r9 9900x li sistem yapıcam buna 360mm sıvı soğutma düşünüyorum buna uygun f/p kasa ve psu önerilerinize açığım 2 gündür kafayı yedim istediğimi bulamadım ya bütçe psu+kasa 5 bin civarına okeyim ama derseniz bu çok iyi şu fiyatı ver o öneriyede açığım
Geri