Ekran kartının linki açılmıyor hocam. Aynı zamanda ghosting, ölü piksel, ışık sızması gibi problemler ile karşılaşmak istemiyorum pahalı olduğunu biliyorum...
Son dönemde eski ekran kartım tuf 6500xt idi. Yazılım anlamında hiçbir problem yaşamadım. Son zamanlarda o eski AMD hatalari kalmadı bitti demek çok iddialı...
Hocam 4070 super çok pahalı 7900xt ondan daha iyi performans veriyor ve yer yer daha ucuz. 7800xt neredeyse aynı performansı veriyor ve 4070 supere göre...
Hocam ayrı ayrı uğraşmak istemediğim için biliyorum bazı parçalar daha pahalıya geliyor ama tek tek alıp ugraşmaktansa böyle almak daha makul geldi. Hemde...
Bende en son attığınız kartı bende düşünmüştüm uzun vade için mantıklı ama uzun vadede komple sistemi yenilemem de söz konusu olduğu için düşünmesem mi...
Net bir bütçem yok. Farazi bir rakam olarak Max 65-70 diyebilirim. Ancak 4080 süper gerektirecek oyunlar oynamayacağım ve açıkçası Nvidia kartta düşünmüyorum.
Selamlar, iyi forumlar, esenlikler herkese.
Yeni bir sistem toplayacağım. Toplayacağım sistem hakkında fikirlerinizi merak ediyorum.
Sistem özelliklerim...