cann_34 isimli üyenin son içerikleri

1. C

4k Monitör İçin İdeal Boyut

Merhaba 4k hikayeli oyunlar oynayacağım (rdr , tlou , eldenring , cyberpubk vb. ) istediğim boyut 27 inç 32inç monitör fazla büyük olur gibi geliyor 27inç de 4k nın o kadar da iyi olmadığı gibi bi bilgi kazınmış beynime nerden duydum ettim hatırlamıyorum 27inç 4k uygun mudur acaba istediğim...
  2. C

Bu İki Monitör Arasında Kaldım Ne Yapmalıyım

ps ile kullancaksan kesinlikle min 27inç al
  3. C

Çözüldü✓ Bu İki Laptop Kronigi Varmidir. Nasildir?

hocam oyun için alıyosan masaüstü al
  4. C

hocam laptoplar ders çalışmak için sandığınız kadar verimli cihazlar değil özellikle gaming laptoplar çok fan sesi yapar ve ağırlar masaüstü alın
  5. C

hocam masaüstü al
  6. C

ben senın için diyorum laptop pişmanlıktır ama o lenovo fena değil
  7. C

hocam şuanki sistemi satıp üsütne 40-50k eklersen üstüne çok güzel bi sistem alabilirsin
  8. C

RTX 5080 Vs RTX 5070 Ti ( 4k Çözünürlük )

7800x3d veya 9700x düşünüyorum
  9. C

hocam masaüstü al
  10. C

150k civarı
  11. C

lenovo ama ağır bi laptop dur bilginize
  12. C

o lenovonun aynısnı kullandım 2 yıl boyunca ram i mutlaka 16 yap sonrada alıp takabiliyosun aşırı basit daha da diyeceğim laptop alma gereksiz masaüstü al gerçekten
  13. C

Selamlar yeni pc toplicam oynamak istediğim çözünürlük 4k hangi kartı alsam kararsız kaldım 5070ti 65k civarı 5080 85k civarı aralarında 20k oynuyor sizce farka değer mi normalde direk 5070ti alırdım ama saf güce biraz önem veren insanım MFG veya FG açmak istemiyorum 5080 kartı ile çoğu oyunu...
  14. C

PC Almak İçin Doğru Zaman mı

ben 5070ti hazır sistem almayı veya toplamayı düşünüyorum ama piyasada adam akıllı 5070ti kalmamış bende anlamadım itopyadan hazır sistem düşünüyodum itopya da direk 5070ti ekran kartı kalmamış benim bilmediğim yeni bi krizmi çıktı noldu bu ay pc alınır mı? sizce alınmazsa hangi ay alınır
  15. C

Final Fantasy 7 Remake Alınır mı?

rmake ve rebirth arasındaki fark ne
Geri