Cann_47 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Çözüldü✓ 2.000₺ bandında en iyi akvaryum ARGB bilgisayar kasası nedir?

2. ARGB zannediyordum gözümden kaçmış bilgi için teşekkür ederim hocam. Peki 2k bütçe ile en iyi akvaryum kasa olarak ne alınabilir öneri bekliyorum
  2. C

Güzel kasalar fakat ARGB daha yumuşak renk veriyor gibime geliyor
  3. C

Elindekini görsen parçalara yazık dersin Casper Neo kasa 😂 3 yıldır donanımları yükseltiyorum kasa aynı duruyor
  4. C

İki kasa buldum linkini veririm bakabilirmisiniz nasıl kasalar. ARGB ve akvaryum almak istiyorum 2k bütçem var sizin önerileriniz varsa da yazabilirsiniz çok mutlu olurum Sistemim B450m sh2 Biostar 8+8 ram RX 6600 R5 3500x Thermaltake smart 600w 1. Be en kafama yatan...
  5. C

PC Bios a girmiyor ve siyah ekranda kalıyor

Arkadaşlar bir gelişme oldu. HDD yi laptop a taktim ekranda easy bcd nin disk seçme ekranı geldi, ilk önce hata aldığım için enter tuşuna tikladim sonra iki defa aşşağı tuşuna tikladim ki Windows 11 i seçebileyim. Bu tuş kombinasyonlarını ezberledikten sonra HDD yi benim PC ye taktim ve tuş...
  6. C

Hdmı. Do destekleyen monitor yok
  7. C

Denerim de, o Windows u başlatabilmek için bios ekranı gelmeli sanki
  8. C

Arkadaşlar iki gün önce GTX 1660ti den RX 6600 e geçtim. Kartı taktım bilgisayara, bekledim açılmasını. Malum daha driver i yok diye bir süre bekledim ve açıldı bilgisayar. Yani bios ekranı görünmeden Windows açıldı. Ben de umursamadım bunu, ertesi gün sıkıldım ve AMD ekran kartı kullandığım...
Geri