bütçeyi belirttim hafif olması önemli 60gr aşşağısı kesinlikle claw tutuş şeklinde oyun oynuyorum aklımda vxe mad r var şuan sizin öneriler nedir hocam
Hocam şimdi şöyle yalan söylemeyim internette gördüğüm ni kaç ayarı yaptım hepsini değil pek akıl yormadım üstüne ama 2 3 saattir oyundayım şuan 73 derecelerdeyim farketti cidden
Bakımsız Gtx 1650 super kartın durumunu bilmiyorum mining yapıldı mı vs 3 4 saatin sonunda valoda 81 dereceyi görüyor gpu nuh %86 si kullanılıyor sorun varmıdır varsa ne yapayım kime göstereyim tamir mi edilmesi gerek
Ekran kartı gigabyte 1650 super bakım hiç yapılmamış sanırsam aldığımda tozluydu baya full kasa aldım performans yanında pek bi sorun yok bazen çok ısınıyormuş gibi geliyor sadece valorant oynuyorum 2 3 saat
KURDUM AMA BAĞLANTI KALİTESİ BERBAT YADA TÜM ALICILAR ARADA DUVAR VARKEN BOYLE ÇALIŞIYOR ULAN MODEM AYNI ODADA OLSA KABLO İLE BAĞLARIM ZATEN BU ÜRÜNÜN OLAYI NE O ZAMAN
600 TL'ye almıştım bi esnaftan şuan ağ bağdaştırıcılarında gözükmüyor takmama rağmen ve aygıtın ışığı da yanmıyor hiçbir türlü adam dükkanda 10 cm mesafeden masaya düşürmüştü ürünü bilemiyorum
Hocam seri yardim
Pix link diye bi usb wifi adaptörü aldım pc ye takıyorum ama yanıt gelmiyor herhangi kendi kurulumunu da bulamadım internette falan çok alakasız şeyler çıkıyor lütfen yardım
2000 tl altı mouse almayı düşünüyorum
Öyle çok üst düzey donanımlı bişey olmasına gerek yok kablosuz olması yeterli valorant oynuyorum sadece çok dandik bişey de olmasa güzel olur 1500 2000 tl aralığında attack shark x3 almayı düşünüyorum gayet kafi trendyoldan iki gün içinde elime ulaşır...
Agalar güvenirlik açısından ne yapabilirim çocuk video falan attı da diyelimki herhangi bi sorunu var eve varınca da beni engellemiş sahibinden falan mı şikayet edebilirim yada çocuğa kefil olcak birinin numarasını mı alayım
Hocam arkadaş öğrenciymiş lol oynadım felan diyor tüm ekipmanlarıyla beraber vercek önce 12bin fiyat vermiş sonra 10 yazmış telefon alcam felan diyodu bide video falan attı ama buraya yükleyemiyorum galiba