cannn7 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Oyun için IEM Kulaklık Önerisi 10000 TL

Hocam elime geçsin yapacağım ilk iş. Cidden bende beklemiyordum, bütçe olarak düşükten başlamıştım ama araştırdıkça yukarı çıktım. En son EM6L bakıyordum, sonra bir anda Supermixlerin 9000 TL’ye düştüğünü gördüm dayanamadım aldım onu. Dediğim gibi asıl önemsediğim oyun performansı ve konfor...
  2. C

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Simgot Supermix 4 modeline gitmeye karar verdim ve sipariş ettim 9000 Tl’ye. Yanında da Kiwi Ears AD1 DAC/AMP ses kartını sipariş ettim iş görmesi açısından, umarım memnun kalırım.
  3. C

Evet hocam onu biliyorum ve açıkçası cezbediyor beni. Ama performans olarak EM6L den çok mu geride diye düşünüyorum çok kararsız kaldım.
  4. C

Teşekkür ederim hocam, bu kulaklık, ses kartı ve üzerine bir de mikrofon almaya çalışırsam 12-13k yı geçecek gibi duruyor ve bütçemi aşıyor. Ses kartı düşünürsem kulaklıkta daha ucuz bir modele gitmem gerekecek.
  5. C

İnceleme Kefine Klean IEM Kulaklık

Teşekkür ederim hocam.
  6. C

Teşekkür ederim hocam, bu bütçede ses kartı da alabileceğimi düşünüyorum. Öneride bulunabilir misiniz kulaklıkla beraber?
  7. C

Teşekkür ederim hocam, nerede kullanıyorsunuz ağırlıklı olarak, oyunlarda test ettiniz mi?
  8. C

Merhaba arkadaşlar, oyun için IEM kulaklık bakıyorum. Müzik performansı falan benim için ön planda değil, ekstradan AirPodslarım var. Elimde kulak üstü Razer BlackShark V3 var 7.000 TL'ye aldım fakat konfor bakımından ped derinliği yetersiz geldi ve iade etmeyi düşünüyorum. IEM kulaklıklar ses...
  9. C

AirPods Pro 2 kullandım bir süre, slikonları kafamda bir türlü oturtamayınca ablama hediye ettim kendim AirPods 4 Anc modeline geçtim. Slikonsuz model kulağımda harika duruyor çok rahatım unutuyorum çoğu zaman kulağımda olduğunu. AirPods rahatlığı beklemiyorum ekstradan acı veya ağrı hissiyatı...
  10. C

Tamamdır hocam araştırmaya devam ediyorum teşekkür ederim.
  11. C

Hocam öncelikle teşekkür ederim. Razer Blackshark V3 var elimde ve konfor olarak beğenmedim, padlerin derinliği yetersiz geldi sanırım ve bu yüzden kulağımı rahatsı ediyor. Özellikle bu dönemde IEM kulaklıklara merak saldım, ağırlıklı olarak Pubg oynuyorum steam üzerinden. Müzik performansı...
  12. C

❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V3 5.841TL (Son 1 Yılın En İyi Fiyatı)

Yeni gibi kısmından 6050 TL'ye aldım hocam, ses açıp kısma tekerleği bozuk geldi 3 farklı cihazda denedim belki yazılımsaldır diye ama düzelmedi. Çok üzülerek iade ettim maalesef ve şimdi beyaz modelini hiçbir yerde bulamıyorum.
  13. C

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi ( beyaz ) asus rog pelta / corsair hs80 max / blackshark v3

Hocam iyi günler, bende birkaç yıldır V2 kullanıyorum ve çok memnunum fakat kablosuza geçmek istiyorum. V3 sipariş ettim amazondan beyaz modelini (kullanılmış-yeni gibi kategorisinden) fakat ürün sorunlu geldi, ses açıp kısma tekerleği çalışmıyordu. Ama kulaklığı çok beğendim v2yle çok benzerdi...
Geri