pintipinin kendi sitesinde kurulum rehberi var oradan yapabilirsiniz buldum şuan etkinleşti ürün
1768427733
indirdim hallettim kendi sayfasında rehber varmış ben microsoftun kendi sitesinden indirip ürün kimliğini giriyoruz sanmıştım hallettim ama sorun yok
ben 4 tane windows 11 pro ve office 2024 paket aldım kodlar mail üzerinden geldi ama office 2024ü nasıl kuracağım bulamadım yardım edecek biri varmı
ayrıca 4 adet almıştım 3 adet kod göndermişler
8 aydır gamepower ranger kulaklık kullanıyorum ondanda çok memnunum hiç bir sorunu yok. 1,2k ya alınan klavye ne kadar gidebilir ki maximum? Redragon ile çok bi farkı olacağını sanmıyorum
bir aydır gamepower suki tkl (red switch) kullanıyorum pudding keycapsler çok iyi görsel şölen yaratıyor yay sesi hariç bir sıkıntısı yok. yarım ama bilek desteği güzel blue switchli modeline bakabilirisniz
hocam mağazada daha farklı ürünler var sadece anime değil karşıma ilk o çıktı diye onu gönderdim. led konusunda bir şey diyemeyeceğim ben genelde böyle lambader tarzı ve tek renk seviyorum. dediğim gibi zevk işi kişiye göre değişiyor. :)...
çok zevkli bir insan değilimdir ama böyle şeyler önerebilirim.
ahşap tablo veya poster tarzı duvarlarda güzel durabilir.
https://www.hepsiburada.com/quppa-anime-poster-kolaj-seti-kaplamali-yirtilmaz-duvar-poster-seti-kalin-kuse-kagit-60-adet-10cm-14cm-pm-HBC00000LHTOG...
kablolar için kanal veya kablo toplayıcı cırtlar var ayakkabı cırtı gibi şeyler önerilebilir ama güzelleştirme zevk işi olduğu için bir şey öneremiyorum.
1. xiaomi mi 9t 4 yılı bitmek üzere
2. iphone'ları yatırım amaçlı alan kişi çok fazla sayıya ulaştı herkesin fikri aynı sanırım hem uzun kullanım ömrü hem de destek açısından cidden güzel ve güven veren bir marka ama şahsi fikrim android (kullanım senaryosuna göre kişiden kişiye değişir)
3...